MP4 lejátszó

  MP4 lejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  A GoGear Muse magával ragadja a FullSound™ technológiának, a filmes térhatásnak és a hangszigetelő fejhallgatónak köszönhető páratlan hangélménnyel. Nézze a filmeket a 3,2”-es HVGA érintőképernyőn, vagy a még jobb élményért csatlakoztasson HDTV-készülékhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

a legzajosabb környezetben is

 • 3,2"-es színes HVGA LCD-kijelző a kiváló videoélményért

  3,2"-es színes HVGA LCD-kijelző a kiváló videoélményért

  A GoGear lejátszó elegáns, 8,1 cm-es (3,2”), széles képernyője nagy felbontású pompás videominőséget és tiszta, élénk képeket nyújt. A színes menü és a nagy kijelző a médiafájlok könnyű kezelését teszi lehetővé, és akkor is fantasztikus multimédiaélményt biztosít, amikor Ön úton van. Ráadásul, a natív 16:9-es képoldalarány kiváló videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • FLAC és APE veszteség nélküli kodektámogatás a pontos hangminőségért

  FLAC és APE veszteség nélküli kodektámogatás a pontos hangminőségért

  Élvezze a digitális zenét tömörített formában, minőségromlás nélkül. A GoGear támogatja az olyan veszteségmentes tömörített fájlformátumokat mint pl. a FLAC és APE. Megmarad az eredeti zenék gazdagsága és tisztasága, így bárhol is tartózkodjék, az élmény teljessége garantált. Egyszerűen használja a GoGear lejátszóhoz mellékelt Philips Songbird szoftvert, húzza át FLAC vagy APE zenei fájljait a számítógép zenei könyvtárából a GoGear lejátszóra. Dalok ezrei várják Önt olyan eredeti hangzásban, amelynek alighat tud majd ellenállni.

 • FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • HDMI kimenet nagy felbontású (720p) videó nézéséhez HDTV-n

  HDMI kimenet nagy felbontású (720p) videó nézéséhez HDTV-n

  Nézze meg HDTV-n a legnagyobb mozisikereket vagy házi videóit HD minőségben 720p felbontásban. A HDMI az analóg jelek konvertálásának elkerülésével közvetlen digitális hang- és videolejátszást biztosít, teljesen zajmentes, és tökéletes hanggal és képpel. Egyszerűen csatlakoztassa GoGear lejátszóját és HDTV-jét egy HDMI-kábellel, és élvezze a kiváló minőségű és kristálytiszta video- és audioélményeket. Mindezen felül a GoGear lejátszó képernyőjén keresztül lehetősége van az egyszerű lejátszásvezérlésre és a videók közötti tallózásra is. Ossza meg filmjeit családjával és barátaival.

 • microSD kártyafoglalat a megnövelt felvételi kapacitásért

  microSD kártyafoglalat a megnövelt felvételi kapacitásért

  A kicsi = szép, ha mobilkészülékről van szó, memóriakapacitás esetében azonban ez nem igaz. GoGear lejátszójával mindkét világ legjavát élvezheti, és ehhez csak a microSD kártya behelyezése szükséges. A microSD kártya az egyszerű fájlátvitel érdekében második külső meghajtóként működik, amikor a lejátszó a számítógéphez csatlakozik. Töltse fel a kártyára a kívánt tartalmat, majd csúsztassa be a lejátszóba. A külön megvásárolható, 32 GB tárhelyű memóriakártyával megnövelheti a GoGear memóriakapacitását, vagyis sosem kell a szórakozási lehetőségek kiapadásától tartania.

 • Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  A hangszigetelő fejhallgatókkal a normál fejhallgatóknál megszokottnál alacsonyabb hangerőn is nagyobb részletgazdagságú zenét hallhat. Az emberi hallójárat anatómiájának alapos vizsgálatán alapuló hangszigetelő fejhallgatók irányított akusztikus kialakítása tökéletes elválasztást biztosít a fülcsatornának a külső hangforrásoktól, így küszöböli ki a nem kívánt háttérzajt, miközben közvetlenül fülébe érkezik a zene. Még mérsékelt hangerőbeállítás mellett is meg tudja különböztetni a zenei részleteket, a környezeti zaj elfedő hatásától mentesen. A fülhallgató betétsapkák elérhetők három különböző méretben, hogy a legmegfelelőbb módon illeszkedjenek a fülbe.

 • Érintőképernyős vezérlés az egyszerű és intuitív navigációhoz

  Érintőképernyős vezérlés az egyszerű és intuitív navigációhoz

  Érezzen rá a GoGear hordozható lejátszó egyszerű és intuitív vezérlésére, amelyhez csak ujjai finom érintésére van szükség. Intuitív érintőképernyős interfészén valódi felüdülés a navigálás, akár a zenelejátszási funkciók vezérléséről, a video- és képgyűjteményben való böngészésről vagy egy rádióadó kiválasztásáról legyen szó. Kattintson közvetlenül a lejátszó képernyőjére, és navigáljon gyorsan a menük között, miközben mappáira is vethet egy pillantást. Ezt hívjuk mi egyszerűen tökéletesnek.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  Filmes térhatás: a cselekmény középpontjába kerül

  A filmes surround egy fejlett hangtechnológia, amely közvetlenül elemez minden hangforrást egy film, illetve videó kísérőhangjában a természetes hangtér kialakításához, egyedileg és pontosan lokalizált hangelemekkel. A feldolgozásra kerülő hangelemek közvetlenül jutnak el a fülbe helyezhető fejhallgatókba. A filmes surround egy természetes akusztikai teret hoz létre, a kísérőhang aktuális tartalmától függően. A technológia eredményeként a hallgató felejthetetlen térbeli hangélményt élhet át - pontosan úgy, ahogy a film hangmérnöke azt tervezte.

 • Több választható tartalom Audible és BBC iPlayer támogatással

  Több választható tartalom Audible és BBC iPlayer támogatással

  A legjobb tartalom a Philips GoGear lejátszón az Audible és a BBC iPlayer segítségével. Az Audible több mint 75 000 audioműsort kínál a vezető hangoskönyv-kiadóktól, a különböző műsorközvetítőktől, magazin- és újságkiadóktól és üzleti információ-szolgáltatóktól. GoGear lejátszójához válasszon tartalmat a havi összeállításból, vagy vásároljon az aktuális kínálatból. Az Egyesült Királyságban lehetősége van az előző heti BBC TV programok megtekintésére is. Miután letölti őket számítógépére a BBC iPlayer weboldaláról, gondoskodjon a GoGear lejátszóra való átvitelükről.

 • Innovatív felhasználói felület a könyvtár fejlettebb és egyszerűbb módon való böngészéséhez

  A GoGear Muse készülékkel rendkívül egyszerűen böngészhet zeneszámai között. Az intuitív és kifinomult szoftver segítségével láthatja és kiválaszthatja a kívánt tartalmat anélkül, hogy több mappán és fájlon kellene áthaladnia. Az interfészen három oszlopban láthatók az előadók, az albumok és a dalok, átláthatóvá és egyszerűvé téve a választást. Most valóban kevesebb időt tölthet a keresgéléssel a kedvencek között, és többet azok élvezetével.

Összes specifikációt mutat
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Philips-től
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat
 • A BBC iPlayer szolgáltatás egyedül az Egyesült Királyságban érhető el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: