MP3 lejátszó

  MP3 lejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  A GoGear Spark lejátszó egyedi megjelenést nyújt! A FullSound™ technológiának és a kiváló hangminőséget biztosító kényelmes fülhallgatóknak köszönhetően élvezheti a zenét útközben. A lemezborító, a Songbird program és az FM-rádió is hozzájárul a remek szórakozáshoz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

Szórakoztató stílus

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Az audible.com weboldalon egyetlen helyen digitális hangoskönyvek és más tartalmak óriási választéka vár Önre

  Az audible.com weboldalon egyetlen helyen digitális hangoskönyvek és más tartalmak óriási választéka vár Önre

  Az audible.com weboldalon a digitális hangoskönyvek, magazinok, rádióműsorok, stand-up comedy előadások és más letölthető tartalmak legszélesebb választéka várja Önt. Ismerje meg a könyvek nyújtotta különleges élményt autójában, az edzőteremben, vagy akár a kertben végzett tevékenységek közben. Elismert szerzők olvassák fel saját műveiket, az előadók szerepében pedig híres színészeket hallhat. Az audible.com weboldalon több, mint 75 000 cím között böngészhet és hallgathat mintákat, beleértve a legutóbbi bestsellereket és az időtlen klasszikusokat is.

 • FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Beépített csipesz a könnyű viselet érdekében

  Beépített csipesz a könnyű viselet érdekében
 • Az intelligens lejátszási sorrenddel azt hallgathatja meg először, amit a legjobban szeret

  Az intelligens lejátszási sorrenddel azt hallgathatja meg először, amit a legjobban szeret
 • Puha gumi fülhallgató a kényelmes zenehallgatáshoz

  A puha gumiba ágyazott fülhallgatókkal a zenehallgatás mindig kényelmes, hiszen lágyan alkalmazkodnak a fül méretéhez és formájához. A puha párnák garantáltan elfeledtik Önnel örökre a múlt összes kényelmetlen fülhallgatóját.

 • Akár 22 órányi zenelejátszás

  A lejátszó egyetlen töltéssel hosszú ideig, 22 órán át képes folyamatos zenelejátszásra.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: