Flash audio- és videolejátszó

  Flash audio- és videolejátszó

  Saját digitális zenéje útközben

  Akár 10 órányi MP3 és WMA zenét hallgathat a Philips SA31XX készüléken. Az 1,8”-es színes képernyőn fényképeket nézegethet és megtekintheti kedvenc filmklipjeit. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saját digitális zenéje útközben

fényképekkel és videolejátszással

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • 1,8"-es színes kijelző az egyszerű navigálás és fényképnézegetés érdekében

  1,8"-es színes kijelző az egyszerű navigálás és fényképnézegetés érdekében

  A 4,6 cm-es (1,8") színes kijelző megkönnyíti a navigálást a vezérlőmenüben vagy a zenefájlok között a GoGear lejátszón. Mi több, fényképeire is vethet néhány pillantást, miközben zenét hallgat útközben.

 • Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  A lejátszó hosszantartó teljesítményének köszönhetően akár 10 órás folyamatos zenelejátszást, vagy FM-rádióhallgatást biztosít - egyetlen feltöltést követően.

 • Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Nagy méretű zene- és videofájlok nagy sebességgel történő átvitele a számítógépről hordozható MP3 vagy MP3 video lejátszójára gyerekjáték a lejátszójához tartozó USB 2.0 eszköznek köszönhetően. Csupán csatlakoztatnia kell azt a mellékelt kábel segítségével a számítógép USB 2.0 portjához a nagy sebességű művelet megkezdéséhez. Bárhová is induljon, a zene mindig Önnel marad.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: