Hordozható videolejátszó

  Hordozható videolejátszó

  Az Ön zenéje és videója útközben

  Merüljön el a filmekben, a zenében és a fényképekben a Philips audio- és videolejátszóval. Az egyszerű navigációt és a fényképek megtekintését a 6,1 cm-es (2,4") színes kijelző biztosítja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGEAR Hordozható videolejátszó

8 GB-os, 6, 1 cm (2, 4") színes kijelző SA3385/02 Hasonló termékek

Az Ön zenéje és videója útközben

+ MP3, WMA, fényképek és FM-rádió

 • Élvezze MP3 és WMA zenéjét és az FM tunerrel vehető adásokat

  Élvezze MP3 és WMA zenéjét és az FM tunerrel vehető adásokat

  Hangtömörítési eljárás, amely lehetővé teszi nagy digitális zenefájlok akár 10-szeres tömörítését anélkül, hogy radikálisan rontaná hangminőségüket. Az MP3 és a WMA két olyan tömörítési formátum, amellyel élvezheti a digitális zene világának előnyeit hordozható lejátszóján. Mindössze töltsön le az Internet hivatalos oldalairól MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről. Mindezek mellett akár 20 rádióállomást is beprogramozhat előzetesen, így bővítve a lejátszó által biztosított zenei lehetőségek sorát.

 • A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  A dalok egyszerű „megfogása és áthúzása” – nincs szükség szoftverre

  Gyorsan és egyszerűen átmásolhatja számítógépén található zenei gyűjteményét GoGear lejátszójára. Csupán csatlakoztatnia kell a GoGear lejátszót a számítógépéhez a Windows® Explorer segítségével, majd jelölje ki, és másolja át a GoGear lejátszó zenei mappájába a kívánt fájlokat és mappákat. Mindez pontosan ilyen egyszerűen történik, nincs szüksége semmilyen további szoftver telepítésére!

 • Élvezze az akár 20 órányi zene- vagy 4 órányi videolejátszást

  Élvezze az akár 20 órányi zene- vagy 4 órányi videolejátszást

  A Philips a korlátlan szórakozás élményét kínálja Önnek. A GoGEAR MP4 videolejátszó egy hosszan tartó lejátszást biztosító, kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik. Akár 20 órányi zene- és 4 órányi videolejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán a tápkábelt kell csatlakoztatnia - ennyire egyszerű.

 • Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Nagy méretű zene- és videofájlok nagy sebességgel történő átvitele a számítógépről hordozható MP3 vagy MP3/videó lejátszójára gyerekjáték a lejátszójához tartozó USB 2.0 eszköznek köszönhetően. Csupán csatlakoztatnia kell azt a mellékelt kábel segítségével a számítógép USB 2.0 portjához a nagy sebességű művelet megkezdéséhez. Bárhová is induljon, a zene mindig Önnel marad.

 • 2,4”-es színes QVGA LCD a kiváló videoélményért

  2,4”-es színes QVGA LCD a kiváló videoélményért
Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: