Hordozható videolejátszó

  Hordozható videolejátszó

  Élvezze filmjeit utazás közben

  Élvezze a Philips által szabadalmaztatott FullSound technológiát alkalmazó Philips GoGear SA3285 digitális audio/video lejátszó által kínált csúcsminőségű audioélményt. Hallgassa kedvenc MP3 és WMA zeneszámait, és nézze legkedvesebb videóit az 1,8"-es színes képernyőn – akár útközben is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGear Hordozható videolejátszó

2 GB, 1, 8"-es színes kijelzővel SA3425/02 Hasonló termékek

Élvezze filmjeit utazás közben

FullSound hangzással a kiváló hangminőségért

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • FM rádió 20 programozott állomással a zenei lehetőségek bővítéséért

  FM rádió 20 programozott állomással a zenei lehetőségek bővítéséért

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket kínál GoGear lejátszóján található zenei gyűjteménye mellé. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. Akár 20 programozott rádióállomás eltárolásával lehetősége van arra, hogy kedvenc csatornáit akárhol hallgathassa.

 • 1,8"-es színes kijelző az egyszerű navigálás és fényképnézegetés érdekében

  1,8"-es színes kijelző az egyszerű navigálás és fényképnézegetés érdekében

  Az 1,8"-es színes kijelző megkönnyíti a navigálást a vezérlőmenüben vagy a zenefájlok között a GoGear lejátszón. Mi több, fényképeire is vethet néhány pillantást, miközben zenét hallgat útközben.

 • Zenelejátszás akár 20 órán keresztül

  Zenelejátszás akár 20 órán keresztül

  A lejátszó hosszantartó teljesítményének köszönhetően akár 20 órás folyamatos zenelejátszást, vagy FM rádióhallgatást biztosít - egyetlen feltöltést követően.

 • Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Nagy méretű zene- és videofájlok nagy sebességgel történő átvitele a számítógépről hordozható MP3 vagy MP3 video lejátszójára gyerekjáték a lejátszójához tartozó USB 2.0 eszköznek köszönhetően. Csupán csatlakoztatnia kell azt a mellékelt kábel segítségével a számítógép USB 2.0 portjához a nagy sebességű művelet megkezdéséhez. Bárhová is induljon, a zene mindig Önnel marad.

 • A FullSound™ olyan MP3-élményt nyújt, mintha CD-t hallgatna

  A FullSound™ olyan MP3-élményt nyújt, mintha CD-t hallgatna

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, vagyis Ön valóban magával ragadó CD-zenét hallgathat –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: