MP4 lejátszó

  MP4 lejátszó

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  Élvezzen kivételes hangzást a FullSound technológiával és hangszigetelt fejhallgatóval rendelkező GoGear Ariaz MP3 lejátszóval. A maximális zeneélvezetről a SafeSound technológia gondoskodik anélkül, hogy halláskárosodástól kellene tartania. Fedezze fel és szinkronizálja teljes zenebirodalmát a Philips Songbird szoftverével. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

Multimédia-források széles választéka

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  Hangszigetelő fejhallgató a környezeti zajok minimalizálása érdekében

  A hangszigetelő fejhallgatókkal a normál fejhallgatóknál megszokottnál alacsonyabb hangerőn is nagyobb részletgazdagságú zenét hallhat. Az emberi hallójárat anatómiájának alapos vizsgálatán alapuló hangszigetelő fejhallgatók irányított akusztikus kialakítása tökéletes elválasztást biztosít a fülcsatornának a külső hangforrásoktól, így küszöböli ki a nem kívánt háttérzajt, miközben közvetlenül fülébe érkezik a zene. Még mérsékelt hangerőbeállítás mellett is meg tudja különböztetni a zenei részleteket, a környezeti zaj elfedő hatásától mentesen. A fülhallgató betétsapkák elérhetők három különböző méretben, hogy a legmegfelelőbb módon illeszkedjenek a fülbe.

 • SafeSound a halláskárosodás nélküli maximális zeneélvezethez

  SafeSound a halláskárosodás nélküli maximális zeneélvezethez

  Nyugodtan élvezheti a zenét anélkül, hogy félnie kellene az esetleges halláskárosodástól. A Philips SafeSound technológiája folyamatosan elemzi a Philips GoGear MP3 lejátszó hangszintjét, és figyelmezteti Önt, ha a hangerő és -terhelés olyan szintet ér el, mely hosszú távon károsíthatja a hallását. Ekkor megteheti a szükséges „óvintézkedéseket”; csökkentheti a hangerőt vagy hagyhatja, hogy a SafeSound automatikusan elvégezze ezt Ön helyett anélkül, hogy a beállításokkal kellene bajlódnia. A SafeSound továbbá napi és heti szinten áttekintést nyújt az Önt ért hangterheléséről, hogy így felelősen tudjon vigyázni hallása épségére.

 • FLAC és APE veszteség nélküli kodektámogatás a pontos hangminőségért

  FLAC és APE veszteség nélküli kodektámogatás a pontos hangminőségért

  Élvezze a digitális zenét tömörített formában, minőségromlás nélkül. A GoGear támogatja az olyan veszteségmentes tömörített fájlformátumokat mint pl. a FLAC és APE. Megmarad az eredeti zenék gazdagsága és tisztasága, így bárhol is tartózkodjék, az élmény teljessége garantált. Egyszerűen használja a GoGear lejátszóhoz mellékelt Philips Songbird szoftvert, húzza át FLAC vagy APE zenei fájljait a számítógép zenei könyvtárából a GoGear lejátszóra. Dalok ezrei várják Önt olyan eredeti hangzásban, amelynek alighat tud majd ellenállni.

 • 6,1 cm-es (2,4") színes kijelzős lejátszó fantasztikus videominőséggel

  6,1 cm-es (2,4") színes kijelzős lejátszó fantasztikus videominőséggel

  A GoGear lejátszó tetszetős 6,1 cm-es (2,4") nagy felbontású kijelzője kiváló videominőséget és tiszta, élénk színeket biztosít. A színes menü és a nagy kijelző a médiafájlok könnyű kezelését teszi lehetővé, így téve teljessé a készülék adta tökéletes multimédiaélményt még akkor is, ha Ön úton van.

 • FM rádió RDS funkcióval és 30 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 30 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 30 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • LikeMusic az együtt jobban szóló zeneszámok lejátszási listájához

  LikeMusic az együtt jobban szóló zeneszámok lejátszási listájához

  LikeMusic - egyetlen kattintással többet élvezhet a kedvenc zenéjéből! Többé nincs szükség arra, hogy a zenekönyvtárat böngéssze, vagy várjon, hogy megszállja az ihlet, és megtalálja végre a keresett zenéket. A LikeMusic a Philips szabadalmaztatott algoritmusa, amely elemzi a könyvtárban levő zeneszámokat zenei hasonlóságok után kutatva. Ezen jellemzők segítségével a LikeMusic intelligens lejátszási listákat hoz létre olyan zeneszámokból, melyek együtt egyszerűen fantasztikusan szólnak. Kattintson kedvenc zeneszámára, majd nyomja meg a LikeMusic ikont, és megjelenik egy lejátszási lista. Adjon nevet a listának, és élvezze az új lejátszási listát, vagy fedezze fel újra a zeneszámokat a számítógépén vagy a GoGear lejátszóján.

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • Beépített hangszóró az élmény megosztásához

  A beépített hangszóró segítségével megoszthatja az élményét másokkal is.

 • Akár 36 órányi zene vagy 5 órányi videó lejátszása

  Akár 36 órányi zene vagy 5 órányi videó lejátszása.

Összes specifikációt mutat
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • A Philips-től

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: