MP4 lejátszó dokkolós hangsugárzóval

  MP4 lejátszó dokkolós hangsugárzóval

  SA3DKV04KN/02 Hasonló termékek

  Erőteljes hangzás

  Tapasztalja meg, hogyan kel életre a szoba, amikor a GoGear Vibe lejátszóját a GoGear dokkolóba csatlakoztatja, és megszólal a zene! Útközben pedig akár 8 órán át is élvezheti a zenét a dokkolóról. Összes előny megtekintése

  SA3DKV04KN/02 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGEAR MP4 lejátszó dokkolós hangsugárzóval

ViBE GoGear Dock kiegészítővel, 4 GB*-os SA3DKV04KN/02 Hasonló termékek

Erőteljes hangzás

Otthon és utazás közben egyaránt

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • 4 W RMS kimeneti összteljesítmény

  4 W RMS kimeneti összteljesítmény

  A rendszer RMS összteljesítménye 4 W. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény gyakori mértéke, vagyis az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos energia, wattban mérve. A hangszóró felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Gyorstöltés 90 perces lejátszáshoz, mindössze 5 perc alatt

  Gyorstöltés 90 perces lejátszáshoz, mindössze 5 perc alatt

  Néha előfordul, hogy a GoGear lejátszóra csak az otthon és a munkahely között, vagy egy rövid futáshoz lenne szükség, viszont előző éjszaka nem lett feltöltve. Búcsút mondhat a bosszúságnak, az unalomnak és a csendes utazásoknak a Fast Charge gyorsfeltöltéssel. A Philips intelligens és kézenfekvő megoldása lehetővé teszi a GoGear számítógéphez vagy USB töltőhöz való csatlakoztatását, és az 5 perc töltésért cserébe szédületes, 90 perces audiolejátszás jár! A Fast Charge a sokkal magasabb áramszintek alkalmazásával működik, amely pillanatok alatt szolgálja ki a lítium-ion akkumulátor energiaigényét,... és tartja életben a zenét. 

 • 1,8"-es színes kijelző az egyszerű és intuitív navigációhoz

  A 4,6 cm-es (1,8"-es) színes kijelző megkönnyíti a navigálást a vezérlőmenüben vagy a GoGear lejátszón lévő zenefájlok között.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: