Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Viselje, és büszkélkedjen vele

  Élvezze menet közben MP3 és WMA formátumú zenéit a Philips SA40xx készülékkel! Hallgassa zenéit egész nap az AAA elemmel. A PlaysForSure* segítségével lejátszója kompatibilis a Windows XP op. rendszerű PC-kkel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viselje, és büszkélkedjen vele

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Hangfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A hangfelvételhez lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett, jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – de akár dalszövegeket is írhat! Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  Élvezze az akár 10 órányi zenét*

  A lejátszó hosszantartó teljesítményének köszönhetően akár 10 órás folyamatos zenelejátszást, vagy FM-rádióhallgatást biztosít - egyetlen feltöltést követően.

 • Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  Kicsi és hordható – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy olyan valódi hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangszínhez

  Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangszínhez

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Nagy méretű zene- és videofájlok nagy sebességgel történő átvitele a számítógépről hordozható MP3 vagy MP3 video lejátszójára gyerekjáték a lejátszójához tartozó USB 2.0 eszköznek köszönhetően. Csupán csatlakoztatnia kell azt a mellékelt kábel segítségével a számítógép USB 2.0 portjához a nagy sebességű művelet megkezdéséhez. Bárhová is induljon, a zene mindig Önnel marad.

 • Plug and play adatkezelés

  Plug and play adatkezelés

  A „plug-and-play” funkciónak köszönhetően lehetségessé válik zeneszámainak, fényképeinek vagy adatfájljainak számítógépéről zenelejátszójára történő átvitele. Egyszerűen csak csatlakoztassa a GoGear MP3 vagy MP3 video lejátszót számítógépéhez a mellékelt kábel segítségével. A számítógép automatikusan felismeri a lejátszót mint eltávolítható USB tárolóeszközt, és lehetővé teszi, hogy Ön a Windows Explorer vagy az Apple Macintosh használatával, a „drag and drop” opcióval áthelyezze a kívánt fájlokat. Az egyetlen teendője a GoGear lejátszó zenével és adatokkal való feltöltése, mielőtt útra kelne.

 • FM rádiós fejhallgató bármilyen hordozható audiolejátszóhoz

  Élvezze a kényelmet – ezentúl bármikor hallgathatja kedvenc FM rádióállomásait anélkül, hogy magával kellene vinnie az FM tunerrel rendelkező hordozható audiolejátszót. Mindez a tunerfunkcióval rendelkező fejhallgatónak köszönhető. Sőt ki is kapcsolhatja a rádiót, és a fejhallgatót saját hordozható audiolejátszójához csatlakoztatva saját zenéit is hallgathatja. A cserélhető gombakkumulátornak hála akár 15 órán át is hallgathatja az FM rádiót.

Összes specifikációt mutat
 • 1 MB = 1 millió byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • A tárolási kapacitás számonként 4 perces és 64 kb/s WMA kódoláson alapul.
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: