Flash audiolejátszó

  Flash audiolejátszó

  Saját digitális zenéje útközben

  Vigye magával a zenét. Az integrált USB Direct csatlakozással a zene letöltése gyors és egyszerű. Kedvenc dalok gyors keresése album vagy előadó szerint. Stílusát meghatározza a lágy ragyogás. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saját digitális zenéje útközben

hatásos fluoreszkáló fényeffektussal

 • MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  MP3, WMA vagy DRM zenelejátszás előfizetési szolgáltatóktól

  A GoGear lejátszó támogatja a Microsoft legújabb, Windows Media digitális jogok kezelésére (DRM) vonatkozó technológiáját, amely lehetővé teszi az ugyanezen technológiát használó audioszolgáltatások segítségével előfizetett vagy megvásárolt zene felismerését és lejátszását. Hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), hogy megízlelje az elérhető digitális zene hatalmas univerzumát.

 • Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  Beszédfelvételek készítése jegyzeteléshez, vagy bármilyen céllal, bármikor

  A beszédfelvételhez GoGear lejátszóját egy egyszerűen kezelhető diktafonná alakíthatja. A készülék zenelejátszás és rádióhallgatás mellett jegyzeteket vagy emlékeztetőket is felvehet munkahelyi vagy iskolai feladataihoz, bevásárlólistát készíthet vagy telefonszámokat rögzíthet – sőt akár dalszövegeket is. Ha lenyomja a felvétel gombot, és belebeszél a beépített mikrofonba, a hangüzenetek tömörítve a beépített belső memóriába kerülnek. A hangfelvevő funkció szabadon hordozható diktafont ad a kezébe, amellyel bármikor, bárhol, bármit felvehet!

 • Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Gyors letöltések a számítógépéről USB 2.0 kapcsolattal*

  Nagy méretű zene- és videofájlok nagy sebességgel történő átvitele a számítógépről hordozható MP3 vagy MP3/videó lejátszójára gyerekjáték a lejátszójához tartozó USB 2.0 eszköznek köszönhetően. Csupán csatlakoztatnia kell azt a mellékelt kábel segítségével a számítógép USB 2.0 portjához a nagy sebességű művelet megkezdéséhez. Bárhová is induljon, a zene mindig Önnel marad.

 • Plug and play adatkezelés

  Plug and play adatkezelés

  A „plug-and-play” funkciónak köszönhetően lehetségessé válik zeneszámainak, fényképeinek vagy adatfájljainak számítógépéről zenelejátszójára történő átvitele. Egyszerűen csak csatlakoztassa a GoGear MP3 vagy MP3/videó lejátszót számítógépéhez a mellékelt kábel segítségével. A számítógép automatikusan felismeri a lejátszót mint eltávolítható USB tárolóeszközt, és lehetővé teszi, hogy Ön a Windows Explorer vagy az Apple Macintosh használatával, a „megfogás és áthúzás” opcióval áthelyezze a kívánt fájlokat. Az egyetlen teendője a GoGear lejátszó zenével és adatokkal való feltöltése, mielőtt útra kelne.

 • Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy valóban hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • Közvetlen USB kapcsolat - nem kell kábel

  Közvetlen USB kapcsolat - nem kell kábel

  A közvetlen USB csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB tárolóeszközként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz plusz meghajtó fájlok szükségesek), és így egyszerű drag and drop lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal - akár naponta.

 • Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangzáshoz

  Hangszínszabályzó a zenei stílushoz optimális hangzáshoz

  A hangszínszabályzóval rendelkező GoGear lejátszók automatikusan a kiválasztott zenei stílushoz állítják az optimális frekvenciamenetet. Hallgasson akár jazzt, rockot vagy popzenét, a hangszínszabályzó gyári beállításaival a zenei stílusnak megfelelő, optimális hangot hallhat.

 • Még több zene a 20 programhelyes digitális FM rádióval

  Még több zene a 20 programhelyes digitális FM rádióval
 • Élvezze a zenét akár 15 órán keresztül!

  Élvezze a zenét akár 15 órán keresztül!
Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: