MP3 lejátszó

  MP3 lejátszó

  SA4DOT02PN/12 Hasonló termékek

  Még nagyobb zenei élmény

  Élvezze a ritmust a kis méretű és színes GoGEAR SoundDot MP3 lejátszóval. A beépített csíptetővel könnyen a ruhájához rögzítheti, a LED fényjelzések és a hangjelzések pedig a könnyű kezelhetőséget biztosítják. A zene átvitelét a Direct USB-vel végezheti, a FastCharge pedig a gyors töltésről gondoskodik. Összes előny megtekintése

  SA4DOT02PN/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Még nagyobb zenei élmény

Többféle színben - mindegyik jól mutat a ruhán

 • Kis méretű, színes és stílusos kialakítás, akár egy divatos kiegészítő esetében

  Kis méretű, színes és stílusos kialakítás, akár egy divatos kiegészítő esetében

  Büszkélkedjen GoGEAR SoundDot készülékével, és hozza ki a zenéből a legtöbbet. Az MP3 lejátszó kicsi, kerek és divatos – túlmutat a nevén. Beépített csipesszel van felszerelve, és sok lenyűgöző színben kapható. Viselhető divatos kiegészítőként táskáján vagy ruháján, és szükség esetén mindig kéznél van.

 • Élvezze az akár 6 óra zenelejátszást

  Élvezze az akár 6 óra zenelejátszást

  Élvezze a végtelen zenelejátszást GoGEAR lejátszóján. A kompakt akkumulátor hosszan tartó teljesítményt nyújt. Akár 6 órányi folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Csatlakoztassa lejátszóját Direct USB-n keresztül számítógépéhez a feltöltéshez kábelek nélkül. Valóban ennyire egyszerű.

 • Gyors, 6 perces töltésért 60 perc lejátszás

  Gyors, 6 perces töltésért 60 perc lejátszás

  Néha előfordul, hogy a GoGEAR lejátszóra csak az otthon és a munkahely között, vagy egy rövid futáshoz lenne szükség, viszont előző éjszaka nem lett feltöltve. Búcsút mondhat a bosszúságnak, az unalomnak és a csendes utazásoknak a Fast Charge gyorsfeltöltéssel. A Philips intelligens és kézenfekvő megoldása lehetővé teszi a GoGEAR számítógéphez vagy USB töltőhöz való csatlakoztatását, és az 6 perc töltésért cserébe szédületes, 60 perces audiolejátszás jár! A Fast Charge sokkal nagyobb töltőárammal működik, amely pillanatok alatt szolgálja ki a lítium-ion akkumulátor energiaigényét,... és tartja életben a zenét.

 • Direct USB az egyszerű adatátvitelhez - kábelek nélkül

  Direct USB az egyszerű adatátvitelhez - kábelek nélkül

  A közvetlen USB csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB tárolóeszközként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz plusz meghajtó fájlok szükségesek), és így egyszerű drag and drop lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal - akár naponta.

 • Beépített csipesz a kényelmes és kéz nélküli használatért

  Semmi sem állhat útjába. A könnyű kivitelnek és a masszív beépített csipesznek köszönhetően a GoGEAR SoundDot tökéletes tervezésével biztonságosan és stílusosan a ruhára csíptethető, ezáltal tökéletes útitárs.

 • LED fényjelzések és hangjelzések a töltéshez, és a könnyű navigáláshoz

  A GoGEAR SoundDot speciálisan programozott fény- és hangjelzéseivel pontosan mutatja, mi történik. A LED és a rövid sípolások jelzik, hogy a lejátszó be vagy ki van-e kapcsolva, valamint véletlen sorrendű lejátszási módban van-e. Akkor is figyelmeztetnek, ha lemerülőben van az akkumulátor, ekkor a lámpa pirosan villog, és készülék azonos beállított ritmusban sípol. Csatlakoztassa a lejátszót az áramforrásra, ekkor a LED állandóan pirosan világít, ezáltal jelzi, hogy az akkumulátor töltése folyamatban van. Ezt követően zöldre vált, amivel jelzi, hogy az akkumulátor teljesen feltöltődött – és ismét élvezheti a nagyszerű zenét a GoGEAR SounDdot lejátszón.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás számonként 4 perces és 64 kb/s WMA kódoláson alapul.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: