Flash audio- és videolejátszó

  Flash audio- és videolejátszó

  Az Ön zenéje és videója útközben

  Készüljön fel a totális szórakozásra a Philips SA5115 digitális audio- és videolejátszóval. Nagyméretű, fényes kijelzője és intuitív kezelőfelülete révén könnyedén belemerülhet zenéje, videói és fényképei élvezetébe. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGear Flash audio- és videolejátszó

1 GB*-os SA5115/02 Hasonló termékek

Az Ön zenéje és videója útközben

 • Élvezze MP3 és WMA zenéjét és az FM tunerrel vehető adásokat

  Élvezze MP3 és WMA zenéjét és az FM tunerrel vehető adásokat

  Hangtömörítési eljárás, amely lehetővé teszi nagy digitális zenefájlok akár 10-szeres tömörítését anélkül, hogy radikálisan rontaná hangminőségüket. Az MP3 és a WMA két olyan tömörítési formátum, amellyel élvezheti a digitális zene világának előnyeit hordozható lejátszóján. Mindössze töltsön le az Internet hivatalos oldalairól MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről. Mindezek mellett akár 20 rádióállomást is beprogramozhat előzetesen, így bővítve a lejátszó által biztosított zenei lehetőségek sorát.

 • Élvezze az akár 25 órányi zene- vagy 4 órányi videolejátszást

  Élvezze az akár 25 órányi zene- vagy 4 órányi videolejátszást

  A Philips a korlátlan szórakozás élményét kínálja Önnek. A GoGEAR MP4 videolejátszó egy hosszan tartó lejátszást biztosító, kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik. Akár 25 órás zene- és 4 órás videolejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán a tápkábelt kell csatlakoztatnia. Ennyire egyszerű!

 • Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • Lejátszásvezérlés könyvtárai böngészése közben

  Lejátszásvezérlés könyvtárai böngészése közben

  Vágyott már arra, hogy miközben médiakönyvtárát böngészi, egyidejűleg a zenét is kezelhesse MP3 lejátszóján? A GoGear lejátszó lehetővé teszi, hogy visszatérhessen a médiakönyvtárba, hogy zene-, videó- és fényképgyűjteménye között böngészhessen még zenelejátszás módban is. Akármikor szüneteltetni vagy indítani kívánja a lejátszást, át kíván ugrani dalokat, csupán nyomja meg lejátszója „Option” (Opciók) gombját, és egy kis lejátszási menü jelenik meg a képernyő tetején. Így egyszerre több műveletet végezhet egyszerűen, anélkül, hogy eltévedne a lejátszásvezérlés és a különböző médiakönyvtárak közötti navigációban.

 • A menet közbeni lejátszási lista és a törlés funkciók

  A menet közbeni lejátszási lista és a törlés funkciók

  A menet közbeni lejátszási lista lehetőséget nyújt, hogy bármikor egyszerűen GoGear lejátszási listákat hozhasson létre, akár utazás közben. Hasonlóan, a törlés funkció segítségével könnyedén eltávolíthat bármilyen médiatartalmat lejátszójáról, amire nincs szüksége. Nem szükséges otthoni számítógépe mindezekhez a műveletekhez. Mostantól közvetlenül GoGear lejátszóján kezelheti zenei könyvtárát, ahol és amikor csak kívánja.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A kettős funkciójú keresőgombok segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével a zeneszámok és videók között, vagy ha kissé erősebben nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt fájlra juttatja.

 • Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  A GoGear lejátszó támogatja a széles körben népszerű WMV formátumot, csakúgy mint a Microsoft Digitális jogok kezelése (DRM) technológiáját, amely védi az Interneten vásárolt vagy kölcsönzött videókat. A WMP11 használatával gondoskodhat az ilyen tartalmak GoGear készülékre történő átviteléről, és így akár utazás közben is élvezheti videóklipjeit.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: