digitális MP3 videolejátszó

  digitális MP3 videolejátszó

  Szórakozás kiváló hangminőségben

  A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiájával működő Philips GoGear SA5285BT digitális audio- és videolejátszó a lehető legjobb hangminőséget nyújtja. A Bluetooth technológia biztosítja az egyedülálló vezeték nélküli szórakozást útközben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGEAR digitális MP3 videolejátszó

8 GB*-os, Bluetooth® SA5285BT/02 Hasonló termékek

Szórakozás kiváló hangminőségben

FullSound funkcióval és csúcsminőségű fülhallgatóval

 • Élvezze az MP3, WMA és AAC zenét és az FM-rádiót

  Élvezze az MP3, WMA és AAC zenét és az FM-rádiót

  Hangtömörítési eljárás, amely lehetővé teszi nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is, anélkül, hogy radikálisan rontaná hangminőségüket. Az MP3, WMA és AAC három olyan tömörítési formátum, amelyek biztosítják, hogy élvezhesse a digitális zene világának előnyeit hordozható lejátszóján. Töltsön le az Internet hivatalos oldalairól az adott formátumokban található dalokat, vagy hozza létre saját MP3, WMA, vagy AAC zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a GoGear lejátszóra való átvitelükről. Mindezek mellett akár 20 rádióállomást is beprogramozhat előzetesen, így bővítve a lejátszó által biztosított zenei lehetőségek sorát.

 • Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  A GoGear lejátszó támogatja a széles körben népszerű WMV formátumot, csakúgy mint a Microsoft Digital Rights Management (DRM), azaz "Digitális jogok kezelése" technológiáját, amely védi az Interneten vásárolt vagy kölcsönzött videókat. A WMP11 használatával gondoskodhat az ilyen tartalmak GoGear készülékre történő átviteléről, így utazás közben is élvezheti videoklipjeit.

 • Bluetooth vezeték nélküli technológia a sztereó hangkimenethez

  Bluetooth vezeték nélküli technológia a sztereó hangkimenethez

  A Bluetooth technológia segítségével a vezeték nélküli csatlakozás egyszerű a többi Bluetooth eszközhöz, útközben is. Gazdagítsa tovább mobil multimédiás tapasztalatait a Bluetooth headset segítségével, könnyen és gyorsan megosztva a fájlokat.

 • Nagy felbontású fejhallgató – pontos hang

  Nagy felbontású fejhallgató – pontos hang

  Az emberi füljárat görbületéhez tervezett, ergonomikus kialakítású fejhallgató jellemzője a kivételes zajszűrés: a hangsugárzóból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • 7,1 cm-es (2,8"-es), színes QVGA LCD kijelző a kiváló videoélményért

  7,1 cm-es (2,8"-es), színes QVGA LCD kijelző a kiváló videoélményért

  A GoGear lejátszó tetszetős, 7,1 cm-es (2,8"-es) kijelzőképernyője QVGA felbontást tesz lehetővé a tökéletes videominőség és a tiszta, élénk képek érdekében. Továbbá, lehetősége van a vezérlőmenüben való egyszerű navigálásra, vagy a médiafájlok közötti böngészésre, miközben zenei és videofájljai nyújtanak kiváló szórakozást Önnek az úton.

 • Lejátszásvezérlés könyvtárai böngészése közben

  Lejátszásvezérlés könyvtárai böngészése közben

  Vágyott már arra, hogy miközben médiakönyvtárát böngészi, egyidejűleg a zenét is kezelhesse MP3 lejátszóján? A GoGear lejátszó lehetővé teszi, hogy visszatérhessen a médiakönyvtárba, hogy zene-, video- és fényképgyűjteményében böngészhessen akár zenelejátszás módban is. Ha bármikor szüneteltetni vagy indítani kívánja a lejátszást, vagy át kíván ugrani egyes dalokat, csupán nyomja meg lejátszója „Option” (Opciók) gombját, és egy kis lejátszási menü jelenik meg a képernyő tetején. Így egyszerre több műveletet végezhet egyszerűen, anélkül, hogy eltévedne a lejátszásvezérlés és a különböző médiakönyvtárak közötti navigációban.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A kettős funkciójú keresőgombok segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével a zeneszámok és videók között, vagy ha kissé erősebben nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt fájlra juttatja.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • A menet közbeni lejátszási lista és a törlés funkciók

  A menet közbeni lejátszási lista és a törlés funkciók

  A menet közbeni lejátszási lista lehetőséget nyújt, hogy bármikor egyszerűen GoGear lejátszási listákat hozhasson létre, akár utazás közben. Hasonlóan, a törlés funkció segítségével könnyedén eltávolíthat bármilyen médiatartalmat lejátszójáról, amire nincs szüksége. Nem szükséges otthoni számítógépe mindezekhez a műveletekhez. Mostantól közvetlenül GoGear lejátszóján kezelheti zenei könyvtárát, ahol és amikor csak kívánja.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Akár 25 órányi zene vagy 5 órányi videó lejátszása*

  Akár 25 órányi zene vagy 5 órányi videó lejátszása*

  Többé nem kell a GoGear lejátszó akkumulátorának újratöltésével vesződnie. Ez a hosszan tartó lejátszást biztosító készülék lehetővé teszi, hogy Ön egyetlen töltést követően elmerülhessen az akár 25 órás folyamatos zenelejátszás, vagy az 5 órás videolejátszás nyújtotta szórakozásban. Nyugodtan dőljön hátra, és hallgasson egész nap zenét, vagy nézzen meg egyhuzamban 2 filmet, akármerre is jár.

Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A BBC iPlayer szolgáltatás egyedül az Egyesült Királyságban érhető el
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat
 • A Philips-től

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: