MP4 lejátszó

  MP4 lejátszó

  SA5AZU04KF/12 Hasonló termékek

  Felülmúlhatatlan hangélmény

  Keljen útra a GoGEAR Azure-ral, és élvezze nagyszerű hangzását. A lejátszó Bluetooth® funkciójának köszönhetően vezeték nélkül kapcsolhatja össze audioeszközeit. A világos és tiszta kijelzésnek köszönhetően egyszerű a navigáció. Hosszú lejátszási idő a meghosszabbított élményért. Összes előny megtekintése

  SA5AZU04KF/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan hangélmény

Bluetooth-szal az élvezhető vezeték nélküli zenéhez

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • APE, FLAC, MP3 és WMA veszteségmentes kódolás a pontos hangzásért

  APE, FLAC, MP3 és WMA veszteségmentes kódolás a pontos hangzásért

  Másolja zeneszámait GoGEAR lejátszójára, és élvezze ki teljes mértékben a tökéletes hangzást, veszteségek nélkül a tisztaság és a részletek terén. A legújabb audiotömörítési technológiák akár tízszer kisebb fájlméretet is képesek elérni. Mindezt a hangminőség romlása nélkül teszik, a tömörített fájlokat pedig olyan formátumokban mentik, mint az MP3 vagy a WMA. A GoGEAR készülék APE, FLAC, MP3 és WMA fájlokat tud lejátszani veszteségmentes kodek támogatással – így minőségi hangzást kínál, és megnyitja Ön előtt a digitális zene világát. A zeneszámokat letöltheti, és CD-ről is átírhatja a GoGEAR készülékre, hogy útközben bármikor élvezhesse őket.

 • A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet olyan módon nyújt lehetőséget az Ön számára médiafájljainak rendezésére és megtekintésére, mintha mindezt a számítógépén tenné

  A Mappanézet a GoGear lejátszó egyik lehetséges könyvtárnézete, amellyel a lejátszón található összes fájlt megtekintheti, mintha számítógépen nézné. A Mappanézet kiválasztása után bármelyik támogatott fájl (pl. zene, kép vagy videó) megnyitása olyan könnyű, mint a fájl kiválasztása és a Lejátszás gomb megnyomása.

 • FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  FM rádió RDS funkcióval és 20 programozott állomással a zenei lehetőségek kibővítéséhez

  Az RDS (Rádió-adatrendszer) egy kommunikációs protokollszabvány, amely digitális információk FM rádióadások általi közvetítését teszi lehetővé. Az RDS technológiával ellátott FM-rádióvevők képesek ezen hasznos információk megjelenítésére, amely tartalmazza a csatornaazonosítót, a programokkal kapcsolatos részleteket, számcímeket és az előadó nevét... GoGear lejátszóján bármikor lehetősége van a kívánt csatorna tárolására. 20 beprogramozott állomás tárolásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Akár 35 órányi zene vagy 6 órányi videó lejátszása

  Akár 35 órányi zene vagy 6 órányi videó lejátszása.

Összes specifikációt mutat
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 zeneszámokkal számolva.
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: