Hordozható videolejátszó

  Hordozható videolejátszó

  Az Ön videója útközben

  Élvezze a videofelvételeket, a fényképeket és a zenét útközben a Philips SA6025 készülékkel. Az élvonalbeli, hordozható videokészülék kiváló minőségű, 2,2”-es színes kijelzővel rendelkezik, és akár 4 órányi videolejátszásra képes. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

GoGEAR Hordozható videolejátszó

2 GB, 5, 6 cm (2, 2") színes kijelző SA6025/02 Hasonló termékek

Az Ön videója útközben

MP3, WMA, fotók és videók

 • Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A kettős funkciójú keresőgombok segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével a zeneszámok és videók között, vagy ha kissé erősebben nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt fájlra juttatja.

 • Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy valóban hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • 2,2”-es színes LCD a kiváló videoélményért

  A GoGear lejátszó tetszetős 5,1 cm-es (2"-es) nagy felbontású kijelzője kiváló videominőséget és tiszta, élénk színeket biztosít. A színes menü és a nagy kijelző a médiafájlok könnyű kezelését teszi lehetővé, így téve teljessé a készülék adta tökéletes multimédiaélményt még akkor is, ha Ön úton van.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: