Hordozható videolejátszó

  Hordozható videolejátszó

  Az Ön videója útközben

  Merüljön el a filmekben, a zenében és a fényképekben a 3,5”-es LCD-kijelzős Philips Flash audio- és videolejátszóval. Élvezze a számítógépén tárolt vagy az interneten vásárolt videofelvételeket. Kiváló hang a beépített hangsugárzón keresztül! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Az Ön videója útközben

MP3, WMA, fotók és videók

 • Élvezze MP3 és WMA zenéjét és az FM tunerrel vehető adásokat

  Élvezze MP3 és WMA zenéjét és az FM tunerrel vehető adásokat

  Hangtömörítési eljárás, amely lehetővé teszi nagy digitális zenefájlok akár 10-szeres tömörítését anélkül, hogy radikálisan rontaná hangminőségüket. Az MP3 és a WMA két olyan tömörítési formátum, amellyel élvezheti a digitális zene világának előnyeit hordozható lejátszóján. Mindössze töltsön le az Internet hivatalos oldalairól MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről. Mindezek mellett akár 20 rádióállomást is beprogramozhat előzetesen, így bővítve a lejátszó által biztosított zenei lehetőségek sorát.

 • Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  Interneten vásárolt vagy a könyvtárában tárolt WMV videóinak lejátszása

  A GoGear lejátszó támogatja a széles körben népszerű WMV formátumot, csakúgy mint a Microsoft Digitális jogok kezelése (DRM) technológiáját, amely védi az Interneten vásárolt vagy kölcsönzött videókat. A WMP11 használatával gondoskodhat az ilyen tartalmak GoGear készülékre történő átviteléről, és így akár utazás közben is élvezheti videóklipjeit.

 • Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Közvetlen töltés a számítógépről USB-n keresztül

  Töltse fel GoGear lejátszójának akkumulátorát gyorsan és egyszerűen számítógépéről USB-n keresztül. Ha a mellékelt kábel segítségével a számítógéphez csatlakoztatja a lejátszót, a számítógép csupán néhány perc alatt gondoskodik a lejátszó feltöltéséhez szükséges energiáról. Élvezze a külön töltőegységet nem igénylő feltöltés adta kényelmet.

 • A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A SuperScroll™ segítségével gyorsan és egyszerűen találhatja meg, amit keres

  A kettős funkciójú keresőgombok segítségével nagy sebességgel tud átnézni nagy könyvtárakat is. Lépkedhet egyesével a zeneszámok és videók között, vagy ha kissé erősebben nyomva tartja a gombot, a SuperScroll™ gyorsan a kívánt fájlra juttatja.

 • Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  Kicsi és viselhető – tökéletesen hordozható

  A tökéletesen hordozható zene érdekében a Philips GoGear lejátszó viselésre és útra kész. A könnyű súlyú és ultrakompakt készülék egy valóban hordozható szórakozást kínáló lejátszó, amely kiváló hangminőséget is biztosít.

 • 3,5”-es színes LCD-kijelző a kényelemért

  3,5”-es színes LCD-kijelző a kényelemért
Összes specifikációt mutat
 • 1 GB = 1 milliárd byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.
 • Támogatja a WMA DRM10-zel kompatibilis letöltési és előfizetéses szolgáltatásokat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: