Flash audiolejátszó

  PlaysForSure

  Flash audiolejátszó

  Könnyen áttekinthető kezelés

  Elegáns, megbízható és nagyon intelligens. Az 1 GB*-os GoGear SA9100 érzékelő touchpades Superscroll használatával igazán élvezetes képeinek megtekintése, MP3 és WMA zenéinek hallgatása. A PlaysForSure segítségével GoGear készüléke kompatibilis a Windows XP operációs rendszerű számítógépekkel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Könnyen áttekinthető kezelés

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • 1 GB* memória, akár 500 dal vagy 280 kép tárolásához

  1 GB* memória, akár 500 dal vagy 280 kép tárolásához
 • SuperScroll érintőfelület a gyors navigáláshoz a zene világában

  Navigáljon gyorsan és könnyedén száz meg száz dalon keresztül – vagy egyenként – néhány másodpercen alatt. A görgetőgomb érzékeli az ujjai mozgását az érintőfelületen, és ehhez igazítja a navigálás sebességét a menükben vagy a zeneszámok között. Nagyobb méretű betűk segítik az eligazodást a menüben a dalok és előadók tallózása közben. Így pontosan tudja, mikor kell felemelnie az ujját az érintőfelületről.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: