Univerzális távvezérlő

  Univerzális távvezérlő

  Egyszerűen megbízható

  Általános távvezérlő, bármilyen televíziót (márkára való tekintet) nélkül tökéletesen vezérel. Masszív kialakításának köszönhetően víz- és ütésálló.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerűen megbízható

TV-távvezérlő

 • Tökéletesen helyettesíti a TV távirányítót, minden funkciójával

  A TV távirányító használata különösen egyszerű, mivel nagy gombok állnak rendelkezésre a csatornaválasztáshoz és a hangerőszabályzáshoz. Így ezzel a készülékkel pótolhatja legjobban törött vagy elveszett TV távirányítóját.

 • Egyszerű beállítás a Simple system set-up™ funkcióval

  Állítsa be a távirányítót, amilyen gyorsan csak lehet - az intelligens beállító rendszer automatikusan megkeresi a készülékének megfelelő kódokat.

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

 • Elemekkel ellátva az azonnali használathoz

  Nem kell elemet vásárolnia, így a kicsomagolás után azonnal használni kezdheti a távvezérlőt!

 • Kérdéseivel hívja az URC szervizvonalunkat

  Ha kérdése vagy problémája van az univerzális távvezérlővel, vagy az eredeti távvezérlőn olyan gomb van, ami nincs benne a kiterjedt kód könyvtárban, megoldásért hívja szervizvonalunkat. A hét minden napján hívhatja a segélyvonalat.

 • Funkciók gyors elérése menüvel (pl.: TV beállítása vagy a text TV)

  A fontos funkciókhoz - mint a beállítás és a text TV- egyértelműen megjelölt gombokat talál, így egyszerűbb lesz a készülék használata.

 • A nagy hangerő/csatorna szabályozó gombok középen találhatók

  A nagy irányt mutató gombokkal elérheti a legnépszerűbb funkciókat, mint a hangerő és a csatorna léptetése, így az irányítás egyszerű és kényelmes.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: