hordozható hangszóró

  hordozható hangszóró

  Univerzális hordozható hangszóró

  Élvezze a zenét a Philips univerzális hordozható hangszórójával. A MicroSD kártyaaljzat és a külső készülékek csatlakoztathatósága (aux-in) révén szinte bármiről hallgathatja kedvenc dallamait. A wOOx™ technológiájú, akkumulátoros, kompakt hangszóró többféle színben is kapható. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Univerzális hordozható hangszóró

 • Egyszerű lejátszás a MicroSD kártyáról

  Egyszerűen töltse be a kívánt tartalommal rendelkező kártyát, helyezze be a lejátszóba, és nem kell többé aggódnia a szórakozási lehetőségek miatt.

 • Beépített digitális FM rádió

  A digitális rádió az FM analóg adást felülmúlva újszerű rádiózást tesz lehetővé földi adók segítségével. Nagyobb választási lehetőséget és több információt biztosít a hallgatóknak; kristálytiszta, recsegésmentes hangot juttatva el hozzájuk. A technológia segítségével a vevőkészülék rááll a számára észlelhető legerősebb jelre. A digitális állomásoknak köszönhetően nem kell többé megjegyezni a frekvenciákat: a készülékek hangolása állomásnév szerint történik, azaz nincs többé akadály.

 • 1,5 W RMS kimeneti teljesítmény

  A rendszer kimeneti összteljesítménye 1,5 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • wOOx™ hangszóró-technológia mély, erőteljes basszushangokhoz

  A wOOx™ technológia egy forradalmi hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszóró közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciáktól a magasabbakig. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés észrevehető torzulás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus mélyhangokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • Sztereó fejhallgató-csatlakozó a zene személyesebb élvezetéhez

  Csatlakoztassa saját fejhallgatóját ehhez a Philips készülékhez, és élvezze egyedül a zenét, amikor jólesik. Élvezze kedvenc zenéjét nagyszerű hangminőségben, fejhallgatóját a készülékhez csatlakoztatva, anélkül, hogy másokat zavarna.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: