vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  Vezeték nélküli zenestreaming

  Az Ön életstílusához illeszkedő Philips SBT50/00 hangszórók! Erőteljes hangzást támogató, vezeték nélküli zenestreaming Bluetooth-kapcsolattal. Beépített, újratölthető akkumulátor, hogy bárhol meghallgathassa kedvenc dalait. Beépített mikrofon a telefonhívások kihangosítására. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

SoundShooter vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

Bluetooth®-os, Beépített mikrofon hívásokhoz, Akkumulátoros, 2 W SBT50/00 Hasonló termékek

Vezeték nélküli zenestreaming

Nagy hangzás, kis méret

 • A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  Hangosítsa ki a zenét – bárhol, bármikor. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy saját zeneszámait a tápkábel rendezgetése és a konnektorok keresgélése nélkül élvezhesse. Lelje örömét a zenehallgatásban, mostantól a hordozhatóság szabadságával.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • Egyetlen kábel töltéshez és lejátszáshoz

  Egyetlen kábel töltéshez és lejátszáshoz

  A Philips hangszóróhoz egyetlen kábel tartozik az akkumulátor feltöltéséhez és az aux-in zenelejátszáshoz. Élvezze a páratlan jelminőséget kábelrengeteg nélkül.

 • Akár 8 órányi zenelejátszás

  Akár 8 órányi zenelejátszás

  Akár 8 órányi zenelejátszás egyetlen feltöltéssel.

 • Beépített mikrofon a kihangosított telefonáláshoz

  Beépített mikrofonja révén a hangszóró akár kihangosított telefonként is működik. Bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetel, és Ön a hangszórón keresztül beszélhet. Bonyolíthat vele üzleti tárgyalást, vagy felhívhatja egy barátját egy buliból. Mindkét esetben remekül működik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: