vezeték nélküli hangsugárzó

  vezeték nélküli hangsugárzó

  Vezeték nélküli zenestreaming

  Erőteljes hangzást támogató, Bluetooth-kapcsolat nyújtotta vezeték nélküli zenestreaming. A beépített akkumulátornak köszönhetően bárhol meghallgathatja kedvenc dalait a wOOx technológia mély, erőteljes basszus hangzásával. Ez egy olyan hangsugárzó, amely tökéletesen illeszkedik az Ön életstílusához. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli hangsugárzó

Bluetooth®-os, Sztereó, mélysugárzóval, Akkumulátoros, 4 W SBT75/12 Hasonló termékek

Vezeték nélküli zenestreaming

 • Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  A beépített akkumulátorral bárhol hallgathat zenét

  Hangosítsa ki a zenét – bárhol, bármikor. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy saját zeneszámait a tápkábel rendezgetése és a konnektorok keresgélése nélkül élvezhesse. Lelje örömét a zenehallgatásban, mostantól a hordozhatóság szabadságával.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  A wOOx technológia egy újfajta hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszórók közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciák és a magasak között. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés torzítás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus basszusokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • Okostelefonokhoz, számítógépekhez és hordozható készülékekhez ideális

  Okostelefonokhoz, számítógépekhez és hordozható készülékekhez ideális
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: