MultiLife

Akkutöltő

  MultiLife

  Akkutöltő

  Teljes töltés akár 90 perc alatt

  Töltse fel digitális fényképezőgépének AA és AAA akkumulátorait kevesebb mint száz perc alatt. Ehhez a vékony kialakítású töltőhöz tartozik egy 12 V-os autós adapter, így útközben is akár 2 vagy 4 akkumulátort is tölthet egyszerre. 4 db 2600 mAh akkumulátor tartozékként Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Teljes töltés akár 90 perc alatt

 • 12 V-os csatlakozó az autóban történő töltéshez

  A töltő speciális adapterrel rendelkezik, amely illeszkedik autója szivargyújtó-csatlakozójába. Segítségével nem csak hálózatról, hanem utazás közben is feltöltheti akkumulátorait.

 • Stílusos, kellemes és kompakt kialakítás

  A különleges stílusos és kompakt kialakításnak köszönhetően könnyebb a töltővel utazni és használata még több élményt nyújt.

 • AA és AAA akkumulátorok töltése egyetlen töltővel

  A töltő AA és AAA akkumulátorok töltésére alkalmas.

 • Az AC/DC a világ minden táján használható

  Az AC/DC adapter 100 és 240 V közötti bemeneti feszültség kezelésére alkalmas. Egyszerűen csatlakoztatva az országnak megfelelő átalakítót, a töltő a világ minden pontján használható.

 • Megakadályozza az akkumulátorok túltöltését

  A speciális érzékelő észleli, amikor az akkumulátorok teljesen feltöltődtek, és a töltőt átkapcsolja csepptöltésre, hogy akkumulátorait teljesen feltöltött és használatra kész állapotban tartsa. A túltöltés elleni védelem meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát, mert megakadályozza a túltöltés okozta károsodást.

 • Tartsa az akkumulátorokat mindig használatra készen

  Minden akkumulátorra jellemző probléma, hogy a töltöttségi szint az idő múlásával használat nélkül is csökken. Az automatikus indítású csepptöltésnek köszönhetően azonban akkumulátorai mindig feltöltött és használatra kész állapotban lesznek, ha a hálózatra csatlakoztatott töltőben tárolja őket.

 • 2600 mAh-s AA akkumulátorokkal

  A 2600 mAh kapacitással a digitális fényképezőgép és az egyéb nagyfogyasztású készülékek hosszabb ideig üzemelnek.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: