Bluetooth headset

  Bluetooth

  Bluetooth headset

  Beszéljen elegánsan - Bluetooth és kihangosító

  Beszéd közben használja a kezét és fülét szabadon! Élvezze a diszkrét és kényelmes Bluetooth kommunikáció előnyeit. Az állítható és levehető nyakpánttal választhat a csíptethető rögzítés vagy a nyakba lógatott viselet között.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Beszéljen elegánsan - Bluetooth és kihangosító

Nyaklánc vagy csiptetős megoldás

 • A 3 cserélhető gumi fülpárna kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 cserélhető gumi fülpárna kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 különböző méretű, cserélhető gumi fülpárna valamelyike biztosan pontosan illeszkedik a fülébe.

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • Rugalmas viselési lehetőségek: nyakpánt vagy csíptetős

  Választhat, hogy ruhájára csípteti a terméket, vagy a nyakában hordja azt. Mindkét megoldás diszkrét, elegáns és kényelmes. A viselési lehetőségeket szabja a saját ízléséhez és a felhasználási helyzethez.

 • Vezeték nélküli, kihangosítós beszélgetés Bluetooth technológiával

  A mobiltelefon fejhallgató nélküli használata kényelmetlen és nem biztonságos. Vezetés közben sok helyen tilos is. A vezetékes kihangosítóknál a kábel jelent zavaró tényezőt. A Bluetooth fejhallgató kis hatósugarú, vezeték nélküli Bluetooth csatlakozással váltja ki a kábelt, így a keze szabadon marad és a kábel nem akadályozza a mozgásban. A feje közelében történő energiaátvitel sokkal gyengébb, mint a mobiltelefonnál, ezért a Bluetooth csökkenti a sugárzás okozta veszélyeket is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: