Bluetooth® monó headset

  Bluetooth® monó headset

  Közvetlen USB-töltésű headset

  Nem kell többé aggódnia, hogy újabb adaptert vagy kábelt kell magánál hordoznia, mivel a headset töltése közvetlenül megoldható bármilyen USB portról. A puha fülhallgatók olyan kényelmes használatot biztosítanak, hogy meg is feledkezik a headset viseléséről. Összes előny megtekintése

 • Közvetlen USB-töltésű headset

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bluetooth® monó headset

Earbud fülhallgatós, Fekete SHB1400/00 Hasonló termékek

Közvetlen USB-töltésű headset

 • Kényelmes töltés USB-ről

  Kényelmes töltés USB-ről

  A headset egy beépített USB aljzattal rendelkezik, így Ön kényelmesen feltöltheti azt bármilyen áramellátással rendelkező USB portról (számítógépekről, USB-töltőkről stb.). Nincs adapter, nem kellenek kábelek, és nincs miért aggódni.

 • Puha, ergonomikus kialakítású fülhallgatók a biztos illeszkedéshez és az egész napos kényelemhez.

  Puha, ergonomikus kialakítású fülhallgatók a biztos illeszkedéshez és az egész napos kényelemhez.

  Ez a headset puha, ergonomikus kialakítású szilikon fülhallgatóval rendelkezik. A headsetek könnyű kialakítása biztos illeszkedést és kényelmes viseletet biztosít egész nap.

 • Tiszta, visszhangmentes hívások

  Élvezze a tiszta, visszhangmentes hívásokat a headset nagy érzékenységű mikrofonjának és intelligens akusztikai kialakításának köszönhetően.

 • Vezeték nélküli, kihangosítós beszélgetés Bluetooth technológiával

  A mobiltelefon fejhallgató nélküli használata kényelmetlen és nem biztonságos. Vezetés közben sok helyen tilos is. A vezetékes kihangosítóknál a kábel jelent zavaró tényezőt. A Bluetooth fejhallgató kis hatósugarú, vezeték nélküli Bluetooth csatlakozással váltja ki a kábelt, így a keze szabadon marad és a kábel nem akadályozza a mozgásban. A feje közelében történő energiaátvitel sokkal gyengébb, mint a mobiltelefonnál, ezért a Bluetooth csökkenti a sugárzás okozta veszélyeket is.

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: