Bluetooth sztereó headset

  Bluetooth

  Bluetooth sztereó headset

  Zenehallgatás és internetes telefonálás vezeték nélkül

  Élvezze a számítógépes zenét, a video- és VoIP-hívásokat vezeték nélkül, digitális sztereó minőségben, a 32 mm-es, neodímium hangszórókból. Az állítható OptiFit nyakpánt rendkívül kényelmes. Frissítse számítógépét a mellékelt Bluetooth USB-adapterrel!

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Zenehallgatás és internetes telefonálás vezeték nélkül

Bluetooth sztereó & VOIP

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • OptiFit nyakpánt

  Az OptiFit nyakpánt segítségével egyszerűen beállíthatja a headsetet, hogy minél kényelmesebb legyen. A rugalmas csukló és az állítható, puha fülkampó segítségével optimális szögbe állíthatja a hangszórókat, hogy a hangminőség a lehető legjobb legyen.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • Digitális, sztereó hangminőség a Bluetooth sztereó termékekben

  A hangjel digitális jelként, vezeték nélkül továbbítódik, és csak a készüléken alakul át analóg jellé. Ezáltal a zavaró jelek kevésbé befolyásolják a hangminőséget, mint az analóg technikák esetén. A hanglejátszás hű marad az eredeti felvételhez és hangforráshoz.

 • USB Bluetooth 2.0 + EDR adapter mellékelve

  A mellékelt, nagy sebességű Bluetooth 2.0 + EDR audioadapter és a mellékelt szoftver segítségével számítógépéről a zene vezeték nélkül érkezik a Bluetooth sztereó fejhallgatóra. Az adaptert számos más Bluetooth alkalmazáshoz is használhatja, például adatokat küldhet vele kompatibilis Bluetooth telefonra.

 • Vezeték nélküli vezérlés a headsetről

  A headseten lévő gombokkal vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást AVRCP-kompatibilis telefonján, MP3-lejátszóján vagy számítógépén. Egyetlen gombnyomással továbbléphet kedvenc zenéjére, vagy leállíthatja a zenét egy beszélgetés erejéig.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: