Bluetooth sztereó headset

  Bluetooth

  Bluetooth sztereó headset

  Egyetlen hívást vagy dallamot sem kell elszalasztania

  Sztereó zene vezeték nélkül és kényelmes váltás telefonhívásra. Az integrált FullSound digitális hangjavítással gazdag, valódi hangzást élvezhet. Az állítható OptiFit kialakítás biztosítja a személyes kényelmet.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyetlen hívást vagy dallamot sem kell elszalasztania

Bluetooth sztereó, a kezei szabadon maradhatnak

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • OptiFit nyakpánt

  Az OptiFit nyakpánt segítségével egyszerűen beállíthatja a headsetet, hogy minél kényelmesebb legyen. A rugalmas csukló és az állítható, puha fülkampó segítségével optimális szögbe állíthatja a hangszórókat, hogy a hangminőség a lehető legjobb legyen.

 • Bluetooth Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • Digitális, sztereó hangminőség a Bluetooth sztereó termékekben

  A hangjel digitális jelként, vezeték nélkül továbbítódik, és csak a készüléken alakul át analóg jellé. Ezáltal a zavaró jelek kevésbé befolyásolják a hangminőséget, mint az analóg technikák esetén. A hanglejátszás hű marad az eredeti felvételhez és hangforráshoz.

 • SwitchStream - hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

  A SwitchStream segítségével a headsetben telefoncsörgést hall, ha valaki hívja Bluetooth-kompatibilis telefonján. A telefont a headsettel veheti fel, a beszélgetés után pedig folytathatja a zenehallgatást. Hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

 • Vezeték nélküli vezérlés a headsetről

  A headseten lévő gombokkal vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást AVRCP-kompatibilis telefonján, MP3-lejátszóján vagy számítógépén. Egyetlen gombnyomással továbbléphet kedvenc zenéjére, vagy leállíthatja a zenét egy beszélgetés erejéig.

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

 • FullSound javított zenei hangzás

  Mire jó a zene szív és lélek nélkül? Digitális zene felvételekor és tömörítésekor az élő zene részletei és dinamikája elvész. A FullSound intelligens algoritmus a fejhallgatón belüli hatékony csipen fut. Javítja a zene minőségét, visszaállítja eredeti dinamikáját, sztereó hatásait, mély és magas hangzását, így az eddig nem hallott részletek is torzításmentesen felszínre kerülnek. A FullSound azonnal használható, ki- és bekapcsolható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: