Bluetooth sztereó headset

  Bluetooth

  Bluetooth sztereó headset

  Kényelmes, vezeték nélküli

  Ezzel a fejhallgatóval vezeték nélkül élvezhet sztereó zenét, és könnyedén válthat telefonhívásra. Az integrált FullSound digitális hangkiemeléssel gazdag, valódi hangzást élvezhet. Az állítható OptiFit kialakítás biztosítja a személyre szabott, kényelmes illeszkedést. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kényelmes, vezeték nélküli

Bluetooth sztereó, a keze szabadon maradhat

 • FullSound javított zenei hangzás

  Mire jó a zene szív és lélek nélkül? Digitális zene felvételekor és tömörítésekor az élő zene részletei és dinamikája elvész. A FullSound intelligens algoritmus a fejhallgatón belüli hatékony csipen fut. Javítja a zene minőségét, visszaállítja eredeti dinamikáját, sztereó hatásait, mély és magas hangzását, így az eddig nem hallott részletek is torzításmentesen felszínre kerülnek. A FullSound azonnal használható, ki- és bekapcsolható.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • OptiFit nyakpánt

  Az OptiFit nyakpánt segítségével egyszerűen beállíthatja a headsetet, hogy minél kényelmesebb legyen. A rugalmas csukló és az állítható, puha fülkampó segítségével optimális szögbe állíthatja a hangszórókat, hogy a hangminőség a lehető legjobb legyen.

 • SwitchStream - hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

  A SwitchStream segítségével a Philips vezeték nélküli fejhallgatóban telefoncsörgést hall, ha valaki hívja Bluetooth-kompatibilis telefonján. A telefont a headsettel veheti fel, a beszélgetés után pedig folytathatja a zenehallgatást. Hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

 • Vezeték nélküli vezérlés a headsetről

  A headseten lévő gombokkal vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást AVRCP-kompatibilis telefonján, MP3-lejátszóján vagy számítógépén. Egyetlen gombnyomással továbbléphet kedvenc zenéjére, vagy leállíthatja a zenét egy beszélgetés erejéig.

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: