Bluetooth sztereó headset

  Bluetooth

  Bluetooth sztereó headset

  Zenehallgatás és internetes telefonálás vezeték nélkül

  Élvezze a számítógépes zenét, a video- és VoIP-hívásokat vezeték nélkül, digitális sztereó minőségben, a 32 mm-es, neodímium hangszórókból. Az állítható OptiFit nyakpánt rendkívül kényelmes. Frissítse számítógépét a mellékelt Bluetooth USB-adapterrel!

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Zenehallgatás és internetes telefonálás vezeték nélkül

Számítógépes zenéhez és VoIP-hoz

 • Tartozék USB Bluetooth zene- / hangadapterrel

  A tartozék USB Bluetooth adapter Bluetooth vezeték nélküli technológiával gazdagítja számítógépét vagy notebookját. Segítségével számítógépes zenét hallgathat vagy vezeték nélküli VoIP hívásokat bonyolíthat. Az adapter már tartalmazza a szükséges szoftvert, ezért nem szükséges egyéb programokat telepítenie a számítógépre.

 • FullSound javított zenei hangzás

  Mire jó a zene szív és lélek nélkül? Digitális zene felvételekor és tömörítésekor az élő zene részletei és dinamikája elvész. A FullSound intelligens algoritmus a fejhallgatón belüli hatékony csipen fut. Javítja a zene minőségét, visszaállítja eredeti dinamikáját, sztereó hatásait, mély és magas hangzását, így az eddig nem hallott részletek is torzításmentesen felszínre kerülnek. A FullSound azonnal használható, ki- és bekapcsolható.

 • EverClear technológia az érhetőség biztosítására hívásoknál

  Gyakran zajos környezetben kerül sor telefonhívásra, ahol a beszélgetések nehezen érthetők. A fejhallgatóban található EverClear technológia gondoskodik a digitális zajszűrésről, amelynek révén a készülék kristálytiszta hangjelet vesz és küld ki. A készülék felismeri a zajos környezetet, és ennek megfelelően állítja be a fejhallgató hangerejét.

 • Bluetooth Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • OptiFit nyakpánt

  Az OptiFit nyakpánt segítségével egyszerűen beállíthatja a headsetet, hogy minél kényelmesebb legyen. A rugalmas csukló és az állítható, puha fülkampó segítségével optimális szögbe állíthatja a hangszórókat, hogy a hangminőség a lehető legjobb legyen.

 • SwitchStream - hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

  A SwitchStream segítségével a headsetben telefoncsörgést hall, ha valaki hívja Bluetooth-kompatibilis telefonján. A telefont a headsettel veheti fel, a beszélgetés után pedig folytathatja a zenehallgatást. Hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: