Bluetooth sztereó headset

  Bluetooth

  Bluetooth sztereó headset

  Tiszta hang, vezeték nélkül

  Tapasztalja meg a fejhallgató akusztikus hangolású hangszóróházából érkező, „jobb, mint a vezetékes” hangélményt, a szabadalmaztatott FullSound hangjavítást, valamint a beépített visszhang- és zajcsökkentést. Kiváló hangzás és kényelem tökéletes összhangban. Összes előny megtekintése

 • Tiszta hang, vezeték nélkül

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bluetooth sztereó headset

Kényelmes, állítható fejpánt SHB9000/00 Hasonló termékek

Tiszta hang, vezeték nélkül

Bluetooth sztereó, a keze szabadon maradhat

 • Bluetooth HSP/HFP kompatibilitás - Univerzális

  A Bluetooth kábelhelyettesítő technológiát jelent. A Bluetooth globális szabvány, ezért a különböző gyártmányú eszközök megosztott profillal jól használhatók együtt megosztott Bluetooth profilokkal.A HSP (kézibeszélő profil) és a HFP (kihangosító profil) Bluetooth profil a Bluetooth fejhallgató tipikus funkcióihoz szükséges profilok. Ha a mobiltelefonja HSP- vagy HFP-kompatibilis (szinte minden Bluetooth-os telefon ilyen), a fejhallgató használható vele.A Bluetooth szó mint jelölés és a logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, és a Koninklijke Philips Electronics N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibilis)

  Ez a Philips készülék teljes mértékben támogatja a Bluetooth Stereo (A2DP) szabványt. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé teszi, hogy a headset bármilyen más A2DP-kompatibilis Bluetooth-eszközről sztereó zenét fogadjon. A headsetet ezáltal bármilyen kompatibilis mobiltelefonnal, számítógéppel, Bluetooth adapterrel, MP3-lejátszóval vagy más olyan eszközzel használhatja, amely az A2DP szabványt támogatja.

 • FullSound javított zenei hangzás

  Mire jó a zene szív és lélek nélkül? Digitális zene felvételekor és tömörítésekor az élő zene részletei és dinamikája elvész. A FullSound intelligens algoritmus a fejhallgatón belüli hatékony csipen fut. Javítja a zene minőségét, visszaállítja eredeti dinamikáját, sztereó hatásait, mély és magas hangzását, így az eddig nem hallott részletek is torzításmentesen felszínre kerülnek. A FullSound azonnal használható, ki- és bekapcsolható.

 • Vezeték nélküli híváskezelés

  Kezelje hívásait a mobiltelefon használata nélkül. Hívásfogadás és -elutasítás, hangtárcsázás és visszahívási lehetőség. A hangtárcsázás és a visszahívás a mobiltelefonon támogatott lehetőségként jelenjen meg.

 • EverClear technológia a hívások tiszta érthetőségéhez

  Gyakran zajos környezetben kerül sor telefonhívásra, ahol a beszélgetések nehezen érthetők. A fejhallgatóban található EverClear technológia gondoskodik a digitális zajszűrésről, amelynek révén a készülék kristálytiszta hangjelet vesz és küld ki. A készülék felismeri a zajos környezetet, és ennek megfelelően állítja be a fejhallgató hangerejét.

 • Vezetékes fejhallgatóval is

  A Philips Bluetooth sztereó fejhallgató kivételes hangzást nyújt – miért csak vezeték nélküli Bluetooth eszközökkel használná? Csatlakoztassa a mellékelt 3,5 mm-es bemeneti kábelt és a zenelejátszó 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóját a fejhallgatóhoz, és azonnal kiváló teljesítményű fejhallgatón hallgathatja a nem Bluetooth zenelejátszókat is!

 • SwitchStream - hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

  A SwitchStream segítségével a Philips vezeték nélküli fejhallgatóban telefoncsörgést hall, ha valaki hívja Bluetooth-kompatibilis telefonján. A telefont a headsettel veheti fel, a beszélgetés után pedig folytathatja a zenehallgatást. Hogy egyetlen ütemet vagy hívást se kelljen elszalasztania.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: