Fejhallgató mikrofonnal

  Fejhallgató mikrofonnal

  Kompakt kialakítás

  A mikroméretű, erőteljes hangszórókkal rendelkező fejhallgató garantálja az erőteljes mélyhangzást és a tiszta hangot. A rendkívül kicsi, kompakt, fülbe illeszkedő kialakítás hosszú órákra kényelmessé teszi a zenehallgatást. A kábelek gubancolódását megakadályozó csúszka megkönnyíti a kábelkezelést. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejhallgató mikrofonnal

8, 6 mm-es meghajtók/zárt kialakítás, fülbe helyezhető SHE7005A/00 Hasonló termékek

Kompakt kialakítás

 • A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 különböző méretű - kis, közepes és nagy - cserélhető fülbetét valamelyike biztosan gondoskodik ennek a Philips fülhallgatónak a pontos illeszkedéséről.

 • A kábelek összetekeredését megelőző csúszka

  A kábelek összetekeredését megelőző csúszka

  A fülhallgatók tárolásakor fennáll annak a kockázata, hogy összegabalyodik a vezeték. Mindez kényelmetlenségeket okozhat a tárolás utáni zenehallgatás során. Egyszerűen csúsztassa el a kábelek összetekeredését megakadályozó csúszkát a fülhallgatók irányába, hogy a két fülhallgató kábeleiről gondoskodjon, így akadályozva meg azok összegabalyodását.

 • A kisméretű, erőteljes hangszóró pontos és mélyhangokkal telt hangzást nyújt

  A kisméretű, erőteljes hangszóró pontos és mélyhangokkal telt hangzást nyújt

  A Philips fülhallgatók kisméretű, hatékony hangszórói pontosan illeszkednek, és a precíz hangzás az erőteljes basszusokkal ideális zenehallgatási élményt nyújt.

 • Rendkívül kis méretű, állítható, fülbe illeszkedő

  Rendkívül kis méretű, állítható, fülbe illeszkedő

  A rendkívül kis méretű és könnyű fülbetét tökéletesen illeszkedik kisebb fülbe is, akár több órás használat esetén is.

 • Integrált mikrofon + hívás gomb

  Integrált mikrofon + hívás gomb

  Az integrált mikrofonnal és hívás gombbal ezt a Philips headsetet zenehallgatásra és mobiltelefonja hívásainak kezelésére egyaránt használhatja. Élvezze a kéz nélküli telefonálást, miközben könnyen fogadhatja és fejezheti be hívásait közvetlenül a headsetről.

 • Akusztikus nyílások a kiegyensúlyozott, valódi hangzásért

  A levegő keresztüláramolhat az akusztikus nyílásokon a fülhallgatóban; ezáltal a kiegyensúlyozott magas- és mélyhangok tökéletesebb és valódibb zenei élményt nyújtanak.

 • Az 1,2 m hosszúságú kábel ideális a szabadtéri használathoz

  Ideális hosszúságú kábel, amely több szabadságot nyújt a felhasználó számára, aki eldöntheti, hol kívánja viselni az audioeszközt.

 • A tökéletes szigetelés kiszűri a külső zajt

  Ezeknek a Philips fülhallgatóknak a különlegesen apró hangszóró-meghajtói kényelmesen a fülbe helyezhetők, és a kivételesen szoros illeszkedésnek köszönhetően a külső zaj nem zavarhatja meg a zenehallgatás tökéletes élményét.

 • Tegye egyénivé a hangbeállításokat és a gombokat a Philips Headset alkalmazás segítségével

  Ha szeretné egyénivé tenni a headset hangbeállításait és a távvezérlő funkcióit (hívás fogadása/befejezése, zene lejátszása/szüneteltetése, hangerő beállítása +/-, zeneszámok váltása, a mikrofon némítása), töltse le a Philips Headset alkalmazást.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: