Fülhallgatós headset

  Fülhallgatós headset

  Tökéletes illeszkedés, precíz hangzás

  A rezgést elnyelő, fémházas, nagy teljesítményű hangszóró élethű mélyhangot ad. Az egyedien lekerekített kialakítás tökéletes illeszkedést tesz lehetővé. A Comply™ hab-borítás teljesen kiszűri a zajt. A szövött kábel megakadályozza az összegubancolódást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tökéletes illeszkedés, precíz hangzás

A kényelmes fogás lehetővé teszi a tökéletesen beillesztést

 • A különlegesen puha szilikonbetét kényelmesen helyezkedik el a fülében

  A különlegesen puha szilikonbetét kényelmesen helyezkedik el a fülében

  Ezen Philips fülhallgatók 3 méretben kapható, különlegesen puha szilikon fülbetétei kényelmesen illeszkednek a fülhöz, és kizárják a nem kívánt zajokat.

 • A kivételesen puha memóriahabos párnáknak köszönhetően rendkívül kényelmes illeszkedés

  A kivételesen puha memóriahabos párnáknak köszönhetően rendkívül kényelmes illeszkedés

  A kivételesen puha memóriahabos párnák tökéletesen követik a fül körvonalát. Ennek köszönhetően a lehető legjobban illeszkednek, miközben alig érezhetőek.

 • A prémium fémház pontos hangátvitelt biztosít.

  A prémium fémház pontos hangátvitelt biztosít.

  Az elsőosztályú fémháznak köszönhetően ezek a fülhallgatók kiszűrik a nemkívánatos rezgéseket a pontos hangátvitel érdekében, ami egyenletes mélyhang-visszaadást, valamint tiszta közép- és magashangokat eredményez.

 • Beépített mikrofon és hívás gomb

  Beépített mikrofon és hívás gomb

  A beépített mikrofonnal és hívás gombbal ezt a Philips headsetet zenehallgatásra és mobiltelefonja hívásainak kezelésére egyaránt használhatja. Élvezze a kéz nélküli telefonálást, miközben könnyen fogadhatja és fejezheti be hívásait közvetlenül a headsetről.

 • A gubancolódását megakadályozó csúszka

  A gubancolódását megakadályozó csúszka

  A fejhallgató tárolásakor fennáll annak a kockázata, hogy összegabalyodik a vezeték. Mindez kényelmetlenségeket okozhat a tárolás utáni zenehallgatás során. Egyszerűen csúsztassa el a kábelek összetekeredését megakadályozó csúszkát a fülhallgatók irányába, hogy a két fülhallgató kábeleiről gondoskodjon, így akadályozva meg azok gubancolódását.

 • A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A fülhallgatótestet bevonó puha, rugalmas anyag növeli a teljesítményt és tartósságot. Védi a kábelcsatlakozást a sérülésektől, amelyek például a fülhallgató gyakori le- és felvétele közben előforduló megtekeredése közben fordulhatnak elő.

 • A kivételes zajkiszűrés kisebb hangerőn is minőségi hangzást biztosít

  Többé nem kell felcsavarnia a hangerőt a zajos helyeken. Az irányított akusztikus cső és a tökéletesen szigetelt fülhallgató jelentős mértékben csökkenti a háttérzajt, ugyanolyan minőségű hangot adva alacsonyabb hangerőn, hosszabb elemélettartam mellett.

 • A fülbetét tökéletes szigetelése nem engedi beszűrődni a zajt

  Ezeknek a fülhallgatóknak - a tökéletes szigetelésnek köszönhető - kivételes zajszűrése még Önt is meg fogja lepni.

 • Az egyedülállóan ívelt kialakítás biztosítja a kényelmes fogást a beillesztéshez

  Az egyedülállóan ívelt házzal rendelkező fülhallgató biztosítja a kényelmes fogást, és így a tökéletes beillesztést a fülbe - még mozgás közben is.

 • Tegye egyénivé a hangbeállításokat és a gombokat a Philips Headset alkalmazás segítségével

  Ha szeretné egyénivé tenni a headset hangbeállításait és a távvezérlő funkcióit (hívás fogadása/befejezése, zene lejátszása/szüneteltetése, hangerő beállítása +/-, zeneszámok váltása, a mikrofon némítása), töltse le a Philips Headset alkalmazást.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: