Fülbe helyezhető fejhallgató

  Fülbe helyezhető fejhallgató

  Teltebb mélyhang

  Az elülső akusztikus nyílás erőteljes mélyhangot szolgáltat az irányított akusztikus cső feljavított hangzásának köszönhetően, a szuperpuha nyakszíj pedig ideális megoldást jelent bármely kompakt audiolejátszó viseléséhez.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Teltebb mélyhang

Nyakpánt stílus, a maximális kényelemért

 • A 15 mm-es meghajtó hangszóró optimális kényelmet nyújt viseléséhez

  A 15 mm-es meghajtó hangszóró optimális kényelmet nyújt viseléséhez

  Elég kicsi, hogy tökéletesen illeszkedjen, de elég nagy a torzításmentes hanghoz - a 15 mm-es driver ideális méretű az élvezetes zenehallgatáshoz.

 • Az irányított akusztikus cső csatornái irányítják és pontosítják a hangot

  Az irányított akusztikus csövet az emberi füljárat görbületéhez tervezték, vagyis a hangszóróból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • A fülpárna kényelmessé teszi a viselést és fokozza a mélyhangvisszaadást

  Ennek a Philips fejhallgatónak a speciális formája és a fülpárnához felhasznált luxus minőségű anyagok biztosítják a tökéletes illeszkedést a maximális kényelemért. Megakadályozzák a hangszivárgást és fokozzák a mélyhangteljesítményt is. A fülpárnáknak olyan az alakjuk, hogy tökéletesen lefedik a fül körüli területet.

 • Egy csavarással kioldható csiptető a lejátszó gyors levételéhez

  A praktikus, egy csavarással kioldható csiptetővel az MP3-lejátszó egyszerűen és gyorsan rögzíthető a nyakpántra, illetve levehető onnan. Az MP3-lejátszó levételéhez csak csavarja meg a csiptetőt.

 • A megnövelt, puha, gumi fülpárnák a mélyhangokat a fülcsatornába terelik

  A megnövelt, puha, gumi fülpárna egy kis terelővel rendelkezik, mely által a hangok egyenesen a fülcsatornába jutnak. Így a jobb minőségű, erősebb mélyhangok sokkal élvezetesebbé teszik a hangélményt.

 • Akusztikus nyílás szabályozza az alacsony frekvenciákat a tiszta és mély basszushangokért

  Az akusztikus nyílás egy apró lyuk a fülhallgatón, amely lehetővé teszi a levegő áramlását a fülhallgatón keresztül, tiszta és mély basszushangokat eredményezve.

 • Gyorsan kioldható nyakpánt az egyszerű szétkapcsolhatóságért

  A gyorsan kioldható nyakpánt egy biztonsági mechanizmust is magában foglal, amely automatikusan szétkapcsol, mikor az MP3-lejátszót megrántják. Így a nyakpánt valóban könnyedén kioldható.

 • A csúszózárak a kábeleket elegánsan és rendben tartják

  A csúszózárak a kábeleket összefogják, így azok rendezettek lesznek és biztosan nem gubancolódnak össze. A középső csúszózár a nyakpánt hosszát állítja be, így az sokkal biztosabban tart.

 • Szuperpuha pántanyag a kivételesen kényelmes viseléshez

  A szuperpuha pántanyag tartós pamutból készült, így érintése kellemesen lágy, viselése egyedülállóan élvezetes.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: