Fülbe helyezhető fejhallgató

  Fülbe helyezhető fejhallgató

  Crystal sound

  Elegáns, az Ön stílusának megfelelő puha fülhallgatók a kényelmes viselethez, valamint praktikus cipzáras hordzacskó, amely biztosítja a fülhallgatók és kábelek gondos tárolását. Pontosan olyan jól néz ki, amilyen jól szól.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Crystal sound

Tiszta és élettel teli hangok

 • A kábelek összetekeredését megelőző csúszka

  A kábelek összetekeredését megelőző csúszka

  A fülhallgatók tárolásakor fennáll annak a kockázata, hogy összegabalyodik a vezeték. Mindez kényelmetlenségeket okozhat a tárolás utáni zenehallgatás során. Egyszerűen csúsztassa el a kábelek összetekeredését megakadályozó csúszkát a fülhallgatók irányába, hogy a két fülhallgató kábeleiről gondoskodjon, így akadályozva meg azok összegabalyodását.

 • Az ultravékony membrán gondoskodik a tiszta és részletgazdag hangzásról

  A vékony membránt rezgésbe hozza a lengőtekercs. Minél vékonyabb a membrán, annál tökéletesebb a rezgés. Végül ez biztosítja a jobb és tisztább hangminőséget, amely a pontosabb hangvisszaadás eredménye.

 • Az irányított akusztikus cső csatornái irányítják és pontosítják a hangot

  Az irányított akusztikus csövet az emberi füljárat görbületéhez tervezték, vagyis a hangszóróból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • Ergonomikus, fülbe illeszkedő kialakítás a kényelmesen viselethez

  Az irányított akusztikus cső ergonomikus kialakítása követi az emberi fülkagyló anatómiáját: olyan jól beilleszthető, hogy ha egyszer betette a fülébe, rögtön el is feledkezik róla.

 • A kivételes zajkiszűrés kisebb hangerőn is minőségi hangzást biztosít

  Többé nem kell felerősíteni a hangerőt a zajos helyeken. Az irányított akusztikus cső és a tökéletesen szigetelt fülhallgató jelentős mértékben csökkenti a háttérzajt, ugyanolyan minőségű hangot adva alacsonyabb hangerőn, hosszabb akkumulátor-élettartam mellett.

 • Praktikus cipzáras hordtáska a fejhallgató és a kábel tárolásához.

  A pazar kis cipzáras hordtáska nemcsak jól mutat, de kiválóan alkalmas a használaton kívüli fejhallgató és a kábel elhelyezésére.

 • Az 1,2 m hosszúságú kábel ideális a szabadtéri használathoz

  Ideális hosszúságú kábel, amely több szabadságot nyújt a felhasználó számára, aki eldöntheti, hol kívánja viselni az audioeszközt.

 • A 3 méretben választható, különlegesen puha szilikon fülpárna tökéletesen illeszkedik

  A három különböző (kicsi, közepes és nagy) méretben kapható cserélhető fülpárna minden felhasználó egyéni igényeihez illeszkedik. Különlegesen puha szilikon anyaga kivételes kényelmet nyújt hosszú hallgatási idő esetén is.

 • A puha szilikon párnák lágyan illeszkednek a fülébe

  A puha szilikon párnák lágyan illeszkednek a fülébe, akár több órán át is kényelmes viseletet biztosítva

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: