Fülbe helyezhető fejhallgató

  Fülbe helyezhető fejhallgató

  Pontos, irányított hangzás

  Az ergonomikus Angletube fejhallgató kialakítása a fülkagyló részletes megismerésén alapul. A bárki fülébe kiválóan illeszkedő eszköz pontos hangátadást biztosít közvetlenül a dobhártyára, így mindig torzításmentes zenét hallgathat.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Pontos, irányított hangzás

Angletube kialakítás

 • A Turbo basszus nyílások igazi, gazdag mélyhangot produkálnak

  A Turbo basszus nyílások igazi, gazdag mélyhangot produkálnak

  A Turbo basszus nyílások biztosítják a légmozgást az igazán gazdag és telt mélyhangok érdekében.

 • Különlegesen puha gumi fülbetétek a páratlan kényelemért

  A gumi fülbetétek szuperpuha anyaga rendkívül kellemes tapintású, így a betét alakja könnyedén illeszkedik füléhez. Ezáltal minden eddigi fülbe helyezhető fejhallgatónál kényelmesebb viseletet biztosít.

 • Az irányított akusztikus cső csatornái irányítják és pontosítják a hangot

  Az irányított akusztikus csövet az emberi füljárat görbületéhez tervezték, vagyis a hangszóróból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • Kényelmes szilikongumi fülpárnák a hosszantartó kényelemért

  Az extra puha szilikon anyagból készült fülpárna tapintása csodálatosan kellemes, és kényelmesen illeszkedik a fülhöz. Annyira kellemes érzés, hogy az ember legszívesebben le sem venné.

 • Ergonomikus, fülbe illeszkedő kialakítás a kényelmesen viselethez

  Az irányított akusztikus cső ergonomikus kialakítása követi az emberi fülkagyló anatómiáját: olyan jól beilleszthető, hogy ha egyszer betette a fülébe, rögtön el is feledkezik róla.

 • A kivételes zajkiszűrés kisebb hangerőn is minőségi hangzást biztosít

  Többé nem kell felerősíteni a hangerőt a zajos helyeken. Az irányított akusztikus cső és a tökéletesen szigetelt fülhallgató jelentős mértékben csökkenti a háttérzajt, ugyanolyan minőségű hangot adva alacsonyabb hangerőn, hosszabb akkumulátor-élettartam mellett.

 • A hosszabbítózsinór extra kábelhosszt biztosít a kényelem érdekében

  A hosszabbító zsinór jóvoltából szabadon mozoghat anélkül, hogy a hangforrást el kellene mozdítania. A kábelhossz egyéni igények szerint testreszabható.

 • Praktikus cipzáras hordtáska a fejhallgató és a kábel tárolásához.

  A pazar kis cipzáras hordtáska nemcsak jól mutat, de kiválóan alkalmas a használaton kívüli fejhallgató és a kábel elhelyezésére.

 • Pontosan hangolt hangsugárzók, széles frekvenciatartomány

  Az akusztikus hangolású hangszórók bármilyen felvételnél a lehető legszélesebb frekvenciatartomány visszaadására képesek: telt, mély és kristálytiszta magas hangokat produkálnak minden zeneszámnál

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: