In-ear fülhallgató

  In-ear fülhallgató

  Hangtér

  Mély és erőteljes akusztikájú, ultraszéles hangtér – a Philips SHE 9800 fejhallgató a tökéletes megoldás. Pontosan behangolt, 13,5 mm-es meghajtók és irányított akusztikus kialakítás: az eredmény kiváló hangvisszaadás és lenyűgözően tiszta hang.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hangtér

Erőteljes hangterű fülhallgató: a mélyhangon túl

 • A különlegesen puha szilikonbetét kényelmesen helyezkedik el a fülében

  A különlegesen puha szilikonbetét kényelmesen helyezkedik el a fülében

  Ezen Philips fülhallgatók 3 méretben kapható, különlegesen puha szilikon fülbetétei kényelmesen illeszkednek a fülhöz, és kizárják a nem kívánt zajokat.

 • A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A fülhallgatótestet bevonó puha, rugalmas anyag növeli a teljesítményt és tartósságot. Védi a kábelcsatlakozást a sérülésektől, amelyek például a fülhallgató gyakori le- és felvétele közben előforduló megtekeredése közben fordulhatnak elő.

 • Hangtérnövelő kialakítás a térbeli hangélményhez

  A hangtérnövelés módosítja a fejhallgató hagyományos kialakítását, jól kiegészítve a hatékony mikromeghajtók erejével.

 • A hatékony mikro-hangsugárzók a legszélesebb frekvenciatartományt nyújtják

  A különleges kialakítású mikro-hangsugárzók extra mélyhangot és szélesebb dinamikai tartományt biztosítanak az iPod nano teljes kihasználása érdekében

 • A Philips iLab akusztikus hangolás mély és erőteljes hangot ad

  A Philips világszínvonalú iLab szakértelmével kidolgozott szélessávú hangtér valóban feledhetetlenné teszi e fejhallgatók hallgatásának élményét. A háttérben az iLab technológia nagyobb teljesítményt tesz lehetővé alacsony frekvencián, és hozzájárul a hagyományos fülhallgatók által nyújtottnál kiegyensúlyozottabb és pontosabb hangteljesítményhez.

 • Irányított akusztikus kialakítás – kivételes zajszűrés

  Az emberi hallójárat anatómiájának alapos megismerése által lehetővé tett irányított akusztikus kialakítás a fülkagyló egyéni alakjához igazítja a hangsugárzó csövét és a fülbetétet. Nemcsak közvetlenül a fülébe érkezik a hang, hanem tökéletesen kiszűri a külső hangokat is, így kisebb hangerőn hallgathatja a zenét.

 • Ergonomikus design, természetes illeszkedés

  A ferde akusztikus kialakítás, amely az emberi hallójárat anatómiájának alapos megértése után született meg, a fülkagyló egyéni alakjához igazítja a hangsugárzó csövét és a fülbetétet. Ezáltal természetesen illeszkedik a fülbe.

 • A tartós hordtáska gondoskodik a kábelelvezetésről

  A tartós anyagból készült, keskeny hordtáskában jól tárolható a fejhallgató, kábeltartójában pedig elfér a kábel. További védelmet nyújt a nem használt fejhallgatónak.

 • Az egyenlő hosszúságú, szimmetrikus kábelek nem gubancolódnak össze

  A fejhallgatók szimmetrikus kábelei nem gubancolódnak össze, ezzel is megkönnyítve a használatot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: