Fülbe helyezhető fejhallgató

  Fülbe helyezhető fejhallgató

  Mix & Match

  A cserélhető védőszivaccsal rendelkező, fülbe helyezhető fejhallgatók illenek stílusához és Nokia XpressMusic telefonjához. A mélyhang-nyílások optimalizálják az akusztikus légáramlatot a még jobb hangteljesítmény érdekében.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mix & Match

Nokia XpressMusic telefonhoz

 • A 15 mm-es hangszóró driver optimális kényelmet nyújt viseléséhez

  A 15 mm-es hangszóró driver optimális kényelmet nyújt viseléséhez

  Elég kicsi, hogy tökéletesen illeszkedjen, de elég nagy a torzításmentes hanghoz - a 15 mm-es driver ideális méretű az élvezetes zenehallgatáshoz.

 • A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A tartós, rugalmas fogantyú erős, rugalmas csatlakozást képez

  A lágy, rugalmas alkatrész megvédi a kábelcsatlakozást a sérüléstől, melyet a gyakori hajlítás okozna.

 • Nagyobb basszus és érzékenység a neodímium mágnessel

  A Neodímium a legjobb anyag erős mágneses terek létrehozásához, nagyobb hangtekercs érzékenységgel, jobb mélyhangvisszaadás és jobb összteljesítménnyel és hangminőséggel.

 • A kettős szellőzők egyensúlyba hozzák a magas és mély hangokat

  Különleges kivitelezésű szellőzők, melyek a légkiegyenlítést, a magas hangokat és a basszus hangokat vezérlik a jobb zenei élmény elérése érdekében.

 • A fülpárna kényelmessé teszi a viselést és fokozza a mélyhangvisszaadást

  A speciális forma és a fülpárnához felhasznált kiváló minőségű anyagok biztosítják a tökéletes illeszkedést a maximális kényelemért. Megakadályozzák a hangszivárgást és fokozzák a mélyhangteljesítményt is. A fülpárnáknak olyan a formájuk, mint a fül körül található területek.

 • Válasszon egy stílusához illő fedőlapot

  Válasszon egyet a három, különböző színű és stílusú fülhallgatószivacs-készletből, mely ízlésének és hangulatának megfelel.

 • Mikrofonnal jól használható kábelhossz

  A fejhallgató kábelhossza optimális hangérzékelést biztosít a kihangosító csatlakozó mikrofonjáról, és egyúttal optimalizálja a mobiltelefonos használat teljes kábelhosszát is.

 • Osztó kábel a távvezérlő kényelmes csatlakoztatásához

  A szabványos kábel egyik végén 3,5 mm-es aljzat, a másik végén 3,5 mm-es csatlakozódugasz található, mely ily módon még nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé a fejhallgatók használatakor.

 • Nokia XpressMusic telefonhoz

  Ezt a terméket Nokia XpressMusic telefonokhoz való használatra tervezték. A telefonokkal végzett gondos tesztelés biztosítja, hogy a telefon és a Philips termék együtt a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: