Fülbe helyezhető fejhallgató

  Fülbe helyezhető fejhallgató

  Pontos, irányított hangzás

  Ezek az ergonomikus kialakítású, egyedi, irányított akusztikus csővel ellátott hallgatók intenzív kutatások eredményei. A fülbe természetes módon illeszkedő cső egyenesen a dobhártyához vezeti a kiváló minőségű hangot, torzításmentes zenét biztosítva a telefonról.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Pontos, irányított hangzás

mobiltelefonokhoz

 • Turbo basszusnyílások a legmélyebb és leggazdagabb basszushang érdekében

  Turbo basszusnyílások a legmélyebb és leggazdagabb basszushang érdekében

  A Turbo basszusnyílások biztosítják a légmozgást a legmélyebb és leggazdagabb basszusok nagy hűségű visszadásához.

 • Különlegesen puha gumi fülbetétek a páratlan kényelemért

  A gumi fülbetétek szuperpuha anyaga rendkívül kellemes tapintású, így a betét alakja könnyedén illeszkedik füléhez. Ezáltal minden eddigi fülbe helyezhető fejhallgatónál kényelmesebb viseletet biztosít.

 • Osztó kábel a távvezérlő kényelmes csatlakoztatásához

  A szabványos kábel egyik végén 3,5 mm-es aljzat, a másik végén 3,5 mm-es csatlakozódugasz található, mely ily módon még nagyobb mozgásszabadságot tesz lehetővé a fejhallgatók használatakor.

 • Az irányított akusztikus cső csatornái irányítják és pontosítják a hangot

  Az irányított akusztikus csövet az emberi füljárat görbületéhez tervezték, vagyis a hangszóróból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • Kényelmes szilikongumi fülpárnák a hosszantartó kényelemért

  Az extra puha szilikon anyagból készült fülpárna tapintása csodálatosan kellemes, és kényelmesen illeszkedik a fülhöz. Annyira kellemes érzés, hogy az ember legszívesebben le sem venné.

 • Ergonomikus, fülbe illeszkedő kialakítás a kényelmesen viselethez

  Az irányított akusztikus cső ergonomikus kialakítása követi az emberi fülkagyló anatómiáját: olyan jól beilleszthető, hogy ha egyszer betette a fülébe, rögtön el is feledkezik róla.

 • A kivételes zajkiszűrés kisebb hangerőn is minőségi hangzást biztosít

  Többé nem kell felerősíteni a hangerőt a zajos helyeken. Az irányított akusztikus cső és a tökéletesen szigetelt fülhallgató jelentős mértékben csökkenti a háttérzajt, ugyanolyan minőségű hangot adva alacsonyabb hangerőn, hosszabb akkumulátor-élettartam mellett.

 • A hosszabbítózsinór extra kábelhosszt biztosít a kényelem érdekében

  A hosszabbító zsinór jóvoltából szabadon mozoghat anélkül, hogy a hangforrást el kellene mozdítania. A kábelhossz egyéni igények szerint testreszabható.

 • Praktikus cipzáras hordtáska a fejhallgató és a kábel tárolásához.

  A pazar kis cipzáras hordtáska nemcsak jól mutat, de kiválóan alkalmas a használaton kívüli fejhallgató és a kábel elhelyezésére.

 • Pontosan hangolt hangsugárzók, széles frekvenciatartomány

  Az akusztikus hangolású hangszórók bármilyen felvételnél a lehető legszélesebb frekvenciatartomány visszaadására képesek: telt, mély és kristálytiszta magas hangokat produkálnak minden zeneszámnál

 • Mikrofonnal jól használható kábelhossz

  A fejhallgató kábelhossza optimális hangátvitelt biztosít a headset csatlakozó mikrofonjáról. Emellett optimalizálja a headset csatlakozókkal összekötött fejhallgató kábelhosszúságát is. A headset csatlakozók lehetővé teszik a szabványos fejhallgatók (mikrofon nélküli, szabványos 3,5 mm-es csatlakozóval ellátva) mobiltelefonokkal együtt történő használatát. Gyakran mobiltelefonok tartozékaként is kaphatók, de külön is megvásárolhatók. A Philips SHH1XXX headset csatlakozó a legtöbb mobiltelefon-márka tartozéka. A csatlakozók egyúttal optimalizálják a mobiltelefonos használat teljes kábelhosszát is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: