1
Fejhallgatók

fejpántos fejhallgató

  fejpántos fejhallgató

  Dinamikus, erőteljes mély hangok

  Dinamikus zene, bárhová is megy. Az SHL3105-ös típus 40 mm-es neodímium meghajtókkal rendelkezik a gazdag, mély basszusokhoz. 1500 mW-os teljesítménye révén a fejhallgató még nagy hangerőnél sem torzít. A kagylók külön-külön 165°-ban elforgathatók az egyszerű monitorozás érdekében. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dinamikus, erőteljes mély hangok

Dinamikus zene, bárhová is megy. Az SHL3105-ös típus 40 mm-es neodímium meghajtókkal rendelkezik a gazdag, mély basszusokhoz. 1500 mW-os teljesítménye révén a fejhallgató még nagy hangerőnél sem torzít. A kagylók külön-külön 165°-ban elforgathatók az egyszerű monitorozás érdekében. Összes előny megtekintése

Sajnos ez a termék már nem elérhető

fejpántos fejhallgató

DJ monitorozó stílusú, fehér SHL3105WT/00 Hasonló termékek

Dinamikus, erőteljes mély hangok

DJ monitorozó stílussal

 • 40 mm-es neodímium hangszóró-meghajtók a hatásos és energikus mély hangokért

  40 mm-es neodímium hangszóró-meghajtók a hatásos és energikus mély hangokért

  A neodímium meghajtók kiemelkedő frekvenciamenettel rendelkeznek, ami a tiszta magas hangok mellett is könnyedén biztosítja a kiterjesztett és határozott mély hangzást. Emellett a rendkívül tiszta hangelválasztásnak köszönhetően minden egyes hangot pontosan a megfelelő pillanatban fog hallani – ez a professzionális keverés záloga, de menet közben is magával ragadó élményt nyújt.

 • 165°-ban elfordítható fülpárnák a monitorozáshoz és a kiemelkedő rugalmassághoz

  165°-ban elfordítható fülpárnák a monitorozáshoz és a kiemelkedő rugalmassághoz

  A kialakítás a professzionális DJ-k igényeit követi, ezért mindkét fülpárna 165°-ban elforgatható – így számok keverésekor kényelmesen megoldható az egyfüles hallgatás. Az elforgatás az alkalmi zenehallgatásnál is jól jön, amikor rövid ideig a külső hangokra is figyelni kell.

 • Laposra összehajtható, így menet közben könnyen tárolható

  Laposra összehajtható, így menet közben könnyen tárolható

  A DJ monitorozó stílusú fejhallgatókat úgy terveztük, hogy menet közben is a legjobb élményt nyújtsák, ezért összehajthatóak, hogy könnyen tárolhatóak és tökéletesen szállíthatóak legyenek. Az átgondolt kialakítás és az alkatrészek, például a stabil pántok gondos kiválasztásának köszönhetően a fejhallgató részei könnyedén kezelhetőek. Az SHL3100 laposra hajtható össze, míg a fejlettebb SHL3200 és 3300 még kisebb méretű formára hajtogatható.

 • A puha, 85 mm átmérőjű párnák hosszan tartó kényelmet nyújtanak

  A puha, 85 mm átmérőjű párnák hosszan tartó kényelmet nyújtanak

  Merüljön el a nagyszerű hangzásban, bárhol is van. A 85 mm átmérőjű, puha párnák tökéletes szigetelést hoznak létre fülei és a környezet között, így kiváló zajszűrést és tökéletesebb basszusokat biztosítanak. Akár a számokat keveri egy mozgalmas bulin, akár utazás közben élvezi kedvenceit, a fülpárnáknak köszönhetően a legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Széles, könnyű fejpánt EVA habbal a kényelmes viseletért

  Széles, könnyű fejpánt EVA habbal a kényelmes viseletért

  Ezzel a fejhallgatóval kapcsolatban minden a kényelemről szól – az ergonomikus kialakítástól a könnyű szerkezeten át a kitűnő minőségű anyagok használatáig. A zenehallgatás élménye akkor is teljes, ha hosszabb ideig használja a fejhallgatót.

 • A hátul zárt rendszer kizárja a környezeti zajokat

  A hátul zárt rendszer kizárja a környezeti zajokat
 • Az állítható kagylók és fejpánt bármilyen fejformához illeszkednek

  Az állítható kagylók és fejpánt bármilyen fejformához illeszkednek
 • Az 1,2 m-es kábellel menet közben is szabadon élvezheti a zenét

  Az 1,2 m-es kábellel a feltörekvő DJ-k szabad téren is bemutathatják tudásukat. Ezentúl bárhol szervezhet bulit, nem lesz akadálya a számok keverésének.

 • 1500 mW-os teljesítményű működés: nagy hangerőnél sincs torzítás

  A nagy teljesítményű működés kitűnő minőségű hangot biztosít – hangerőtől és forrástól függetlenül. Hallgathat zenét MP3 lejátszóról, okostelefonról, otthoni audioeszközről vagy keverőpultról. A megszólaló hangok nagy hangerőnél vagy nagy audiobemeneti teljesítménynél is tiszták és torzításmentesek maradnak.

 • Egyik fülével hallgassa DJ módra a fejhallgatót, másikkal a környezetét

  Megfordítható fülkagyló, hogy egy füllel tudja hallgatni

 • A kábelt 8000 hajlítással teszteltük a megbízható tartósság érdekében

  A kialakítás fő szempontjai a robusztusság és a teljesítmény voltak, így ez a fejhallgató olyan hangélményt kínál, amelyben nem fog csalódni. Kábelrendszereink az erős rángatásnak és az ismételt hajlítgatásnak is ellenállnak – a mindennapi használat során felmerülő igénybevételeken túl is. Ennek biztosítása érdekében a kábelek alapos, 8000 hajlításos teszten esnek át.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: