Fejhallgató mikrofonnal

  Fejhallgató mikrofonnal

  Merüljön bele a kiváló precizitású hangzásba:

  A retro hatású CitiScape Uptown SHL5905GY/10 segítségével – melyet a nagyvárosok hangulata ihletett – elmerülhet a precíz hangzásban, a MusicSeal hangszigetelés pedig gondoskodik róla, hogy minden egyes ütem csak az Ön számára legyen hallható. Levegővel bélelt fejpánt és memóriahabos párnázás a kényelemért és a tökéletes illeszkedésért. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejhallgató mikrofonnal

40 mm-es meghajtók, hátul zárt, Fülre illeszkedő, Memóriahabos fülpárnák, Egyoldalas, lapos kábel SHL5905GY/10 Hasonló termékek

Merüljön bele a kiváló precizitású hangzásba:

a MusicSeal segítségével egyedül Ön hallja a zenét

 • A beépített mikrofon és hangerő-szabályozó segítségével hívásokat fogadhat

  A beépített mikrofon és hangerő-szabályozó segítségével hívásokat fogadhat

  A CitiScape fejhallgató beépített mikrofonja és hangerő-szabályozója segítségével Ön könnyen átválthat a zenéről a telefonhívások fogadására. Gyerekjáték zenét hallgatni – csakúgy, mint az Ön számára legfontosabb emberekkel kapcsolatot tartani.

 • A finomhangolt 40 mm-es prémium meghajtók nagyon precíz hangzást nyújtanak

  A finomhangolt 40 mm-es prémium meghajtók nagyon precíz hangzást nyújtanak

  Merüljön el a finomhangolt 40 mm-es prémium meghajtók által nyújtott kristálytiszta és gazdag hangzásban. A Philips hagyományosan kiváló hangminőségén alapuló CitiScape fejhallgatót kiváló precizitású hangzás átadására tervezték, és magával ragadó zeneélményt nyújt útközben is.

 • A MusicSeal gondoskodik arról, hogy csak Ön hallja a zenét

  A MusicSeal gondoskodik arról, hogy csak Ön hallja a zenét

  Attól függetlenül, hogy Ön egy funk metál zenekar csikorgó gitárszólamát vagy egy opera-énekesnő élénk szopránját hallgatja-e, a MusicSeal gondoskodik arról, hogy csak Ön hallja a CitiScape fejhallgatóból a kedvenc zenéjét. A burkolat kétrétegű falának, és a fejhallgató párnája és tokja közötti biztonságos szegélynek köszönhetően ez az innovatív funkció nem engedi, hogy akár csak egy ütem is kihallatszódjon. Ugyanakkor a külső zaj sem szivárog be, és nem zavarhatja az Ön zeneélvezetét.

 • A fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnák kirekesztik a város zaját

  A fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnák kirekesztik a város zaját

  Érezze a város lüktetését, de rekessze ki a zaját a fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnák segítségével. A rendkívül puha fülpárnák a fül köré illesztik a hangszórót és kényelmes viseletet nyújtanak. Ön képes lesz tisztán megkülönböztetni és így élvezni kedvenc zenéje minden egyes részletét. Kialakítása révén csökkenti a fülre gyakorolt nyomást, ezért a CitiScape fejhallgató kényelmesen és tartósan viselhető.

 • A memóriahabos párnáknak köszönhetően tartósan is kényelmesen belemerülhet a zenébe

  A memóriahabos párnáknak köszönhetően tartósan is kényelmesen belemerülhet a zenébe

  Ezen a Philips fejhallgatón lévő, rendkívül puha és rugalmas memóriahabos párnák kényelmesen és biztonságosan illeszkednek a fül kontúrjához, tökéletes zárást biztosítva. A lehető legjobb illeszkedésen túl - a fejformától függetlenül - különösen hosszú ideig élvezhető a zene. Valójában annyira kényelmes a fejhallgató, hogy Ön még azt is elfelejtheti, hogy a fején van.

 • Az 1,2 méteres, nem gubancolódó, lapos kábel nem törik meg, és nem csomósodik össze

  Az 1,2 méteres, nem gubancolódó, lapos kábel nem törik meg, és nem csomósodik össze

  Nem kell többé az összegubancolódott zsinórt bogozgatni sem a táskában, sem azon kívül. A CitiScape fejhallgató lapos, 1,2 méteres, nem gubancolódó kábele soha nem törik meg és nem csomósodik össze. Bármerre is jár, Ön a fontos dolgokra koncentrálhat, például a zene élvezetére.

 • Levegővel töltött, tűzött fejpánt: tartós kényelem útközben is

  Levegővel töltött, tűzött fejpánt: tartós kényelem útközben is
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: