Zajkioltó, fülbe helyezhető fejhallgató

  Zajkioltó, fülbe helyezhető fejhallgató

  90%-kal kevesebb külső zaj

  Csendesítse el a világot és zárja ki a repülőgép vagy a vonat motorjának hangját útközben ezzel az iPod készülékekhez készült, a külső zajokat 90%-ban kioltó fejhallgatóval. Kis méretének köszönhetően bárhová magával viheti, ráadásul a fejhallgató külön külső akkumulátor nélkül, közvetlenül az iPod készülékről tölthető. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Zajkioltó, fülbe helyezhető fejhallgató

iPod hangerő- és lejátszásvezérlés SHN6000/10 Hasonló termékek

90%-kal kevesebb külső zaj

Aktív zajkioltás iPod készülékhez

 • A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 különböző méretű - kis, közepes és nagy - cserélhető fülbetét valamelyike biztosan gondoskodik ennek a Philips fülhallgatónak a pontos illeszkedéséről.

 • 90%-kal kevesebb külső zaj

  Az intelligens zajkioltó technológiának és a célzott akusztikus kialakításnak köszönhetően alacsonyabb hangerő is elegendő még zajos környezetben is. A készülék erőssége az olyan alacsony frekvenciás hangok kiszűrése, mint amilyen például a repülőgépmotor zaja, így akár repülés vagy vonatozás közben is élvezheti a lágy zenét.

 • Az irányított akusztikus cső csatornái irányítják és pontosítják a hangot

  Az irányított akusztikus csövet az emberi füljárat görbületéhez tervezték, vagyis a hangszóróból érkező hanghullámok közvetlenül a dobhártyához jutnak, a lehető legnagyobb felbontásban.

 • Ergonomikus design, természetes illeszkedés

  A ferde akusztikus kialakítás, amely az emberi hallójárat anatómiájának alapos megértése után született meg, a fülkagyló egyéni alakjához igazítja a hangsugárzó csövét és a fülbetétet. Ezáltal természetesen illeszkedik a fülbe.

 • Közvetlenül az iPodról tölthető

  Nem kell plusz akkumulátort vagy töltőt magával cipelnie. Az teszi különösen kényelmessé ennek a zajkioltó fejhallgatónak a használatát, hogy közvetlenül az iPodról is feltölthető.

 • Így az iPod vezérlője is mindig kéznél van

  A soros szabályozóval könnyedén szabályozhatja iPodja hangerejét, válthat a számok között, kereshet előre-hátra, és lejátszhatja vagy szüneteltetheti a dalokat. Egy kézzel is kezelhető, és garantált a különleges felhasználói élményt.

 • Pontosan behangolt hangszórók a tökéletes részletekért és dinamikus hangért

  A fejhallgató akusztikáját kifejezetten a repülésnél használt hangrendszer profiljához tervezték, az összes apró részlet reprodukálása és a legszélesebb dinamikatartomány érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: