O'Neill

O'Neill

A CONSTRUCT fejpántos fejhallgató

  O'Neill

  A CONSTRUCT fejpántos fejhallgató

  A legkorszerűbb hangzás

  A zajszigetelő fülpárnák kirekesztik a város zaját, így az erőteljes 40 mm-es neodímium meghajtók segítségével elmenekülhet a város zaja elől. A rugalmas TR90 fejpánttal, a megerősített alumínium kagylókkal és a gyorsan kioldható kábelekkel a Construct készen áll a kihívásokra. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

O'Neill A CONSTRUCT fejpántos fejhallgató

O'Neill, Fülre illeszkedő, White (Fehérítés) SHO7205WT/10 Hasonló termékek

A legkorszerűbb hangzás

Páratlan hangzás, kiváló hatású basszus

 • A dinamikus 40 mm-es neodímium meghajtók kristálytiszta hangzást és mélyhangot nyújtanak

  Élvezze a kiváló minőségű dallamokat útközben, a kristálytiszta hangot és dübörgő basszust biztosító dinamikus, 40 mm-es meghajtókkal.

 • Gyorsan válthat a zenéről a telefonálásra a beépített mikrofon és a távvezérlő segítségével

  Egyetlen ujjmozdulattal válthat a zenéről a telefonálásra a beépített mikrofon és a távvezérlő segítségével. A zene és a fontos emberek így mindig elérhető közelségben vannak.

 • Rendkívül rugalmas TR90 fejpánt a megnövelt tartósságért

  Behajlíthatja és nyújthatja a fejpántot tetszése szerint, az mindig tökéletesen illeszkedni fog. A rendkívül erős TR90 anyagból készült fejpánt mérhetetlenül sok hajlítást elbír, és mindig visszaugrik az eredeti helyére, így folyamatosan kényelmes viseletet biztosít, bármi is történik.

 • Merüljön el a ritmusban a fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnák segítségével

  A fülre illeszkedő zajszigetelő fülpárnáknak köszönhetően részese lehet a város lüktetésének, viszont elkerülheti a város zaját. Ezekkel a fülpárnákkal nemcsak a hosszan tartó kényelemet, hanem kedvenc számai minden apró hangrészletét is élvezheti.

 • Gyorsan kioldódó kábel a törés megakadályozására

  Nem kell aggódnia a kábelek miatt. A sílécek gyártásánál használt legújabb technológiát követve egy kábelkioldó azonnal leoldja a kábelt a fejpántról, ha megszorul. Csupán újra csatlakoztatnia kell, és már folytathatja is a zenehallgatást.

 • Rendkívül puha bőr fülpárnák a hosszan tartó használathoz

  A rendkívül puha bőr fülpárnák kényelmesen és biztosan illeszkednek a fül kontúrjához, így a tökéletes szigetelésnek köszönhetően Ön akár meg is feledkezhet arról, hogy fejhallgatót visel.

 • Erős, gubancmentességet biztosító anyagú kábel "L" alakú csatlakozóval

  Élje az életét kedve szerint, anélkül, hogy kábelek miatt kellene aggódnia. Az ellenálló, gubancmentességet biztosító anyagú kábel és a megerősített csatlakozói az aktív életmód minden kihívásának ellenállnak.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: