Fülhorgos headset

  Fülhorgos headset

  Precíz illeszkedés

  Élvezze a kiváló hangminőséget tökéletes kényelemben. A forgatható fülhorgok puhán, mégis rendkívül biztosan illeszkednek a fülhöz. A három választható fülpárnaméret tökéletes szigetelést és csúcsminőségű hangzást tesz lehetővé.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Precíz illeszkedés

Erőteljes hangszórók a hangzás élvezetéhez

 • A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 különböző méretű - kis, közepes és nagy - cserélhető fülbetét valamelyike biztosan gondoskodik ennek a Philips fülhallgatónak a pontos illeszkedéséről.

 • Beépített mikrofon és hívás gomb

  Beépített mikrofon és hívás gomb

  A beépített mikrofonnal és hívás gombbal ezt a Philips headsetet zenehallgatásra és mobiltelefonja hívásainak kezelésére egyaránt használhatja. Élvezze a kéz nélküli telefonálást, miközben könnyen fogadhatja és fejezheti be hívásait közvetlenül a headsetről.

 • Az 1,2 m hosszúságú kábel ideális a szabadtéri használathoz

  Ideális hosszúságú kábel, amely több szabadságot nyújt a felhasználó számára, aki eldöntheti, hol kívánja viselni az audioeszközt.

 • Nem kihúzható kialakítás az extra biztonságos rögzítéshez

  Egyedi tervezésének köszönhetően a fejhallgató bármilyen mozgás közben biztosan és kényelmesen illeszkedik füléhez. A rögzítés a kábelek meghúzásakor is erősebben tart.

 • Rugalmas gumi fülhorgok a biztos és kényelmes illeszkedésért

  A gumi fülhorgok csúszásmentes, valamint rendkívül biztos és kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé, így a fejhallgató órákon keresztül is kényelmesen viselhető, elmozdulás nélkül. Aktív használatra ideális.

 • A passzív zajkiszűrés kisebb hangerőn is jobb hangzást biztosít

  A tökéletesen pontos illeszkedés révén a háttérzajok nem zavarhatják meg a csúcsminőségű hangzás élvezetében. A fülhallgató alacsonyabb hangerőfokozat mellett is kiváló hangminőséget biztosít, így hosszabb akkumulátor-használati időt garantál.

 • A Turbó basszus kiváló mély és dinamikus basszus hangzással örvendezteti meg

  Az egyedülálló mélyhanghullám kivitel felerősíti a mély hangokat azáltal, hogy a füle felé vezérli őket. Az eredmény: csodálatos zenei élmény.

 • Rendkívül kis méretű, hatékony meghajtó a kiváló illeszkedésért és hangzásért

  A fejhallgató alacsonyabb hangerőfokozat mellett is kiváló hangminőséget, továbbá hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít.

 • Tegye egyénivé a hangbeállításokat és a gombokat a Philips Headset alkalmazás segítségével

  Ha szeretné egyénivé tenni a headset hangbeállításait és a távvezérlő funkcióit (hívás fogadása/befejezése, zene lejátszása/szüneteltetése, hangerő beállítása +/-, zeneszámok váltása, a mikrofon némítása), töltse le a Philips Headset alkalmazást.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: