Vezeték nélküli multimédiás adapter

  Vezeték nélküli multimédiás adapter

  Gazdagítsa TV- és audió rendszerét

  Az SL300i készüléken vezeték nélkül is kiegészítheti a TV- és audiorendszerét számítógépről vagy az internetről származó multimédiás lehetőségekkel (zene, kép és film).

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli multimédiás adapter

Gazdagítsa TV- és audió rendszerét

számítógépről és az Internetről jövő multimédiával

 • Élvezze a vezeték nélküli PC multimédiát a nappalijában

  A készülék TV-hez vagy sztereó egységhez csatlakozik. A PC és a készülék között vezeték nélküli kapcsolat létesül, így a számítógép mappáiban a távvezérlő segítségével a TV-n vagy sztereó egységen navigálhat.

 • On-line zene, videó, fotó és játék elérés

  "Egy gomb" megnyomásával hozzáférhet az on-line zenékhez, filmbemutatókhoz, videoklipekhez, fotógyűjteményekhez és Internetes játékokhoz. Nem kell először fájlokat letöltenie a PC-re, vagy a bekapcsolnia PC-t az multimédia átjátszásához. Szélessávú Internet kapcsolatot igényel.

 • Hogy a termék naprakész legyen, interneten frissítheti

  Új jellemzők, funkciók, média fájlformátumok automatikus letöltése az Internetről szélessávú Internetelérés segítségével, egyenesen az Ön készülékére.

 • Vezeték nélküli rádiós kommunikáció a nyílt IEEE802.11 szabvány szerint

  A WiFi szabvány azt jelenti, hogy nem szükséges kábeleket elhelyezni a különböző helyiségben található PC eszközök, PC perifériák és audio-/videokészülékek között.

 • Az Ált. Plug and Play (UPnP) funk. által a készülékek kommunikálhatnak

  Az UPnP (Általános Plug and Play) olyan hálózati protokoll, amely különböző készülékek egymással való kommunikációját teszi lehetővé. Az adott tartalmat (képeket, hang- és videofájlokat) lejátszani képes készülékek bejelentkezhetnek a hálózatra, és az adott fájlokat tartalmazó adatbázisokhoz kapcsolódhatnak. Ekkor megkezdődhet a fájlcsere, a hallgatónak pedig kiváló szórakozásban lehet része.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: