Netbook tok

  Netbook tok

  Hűvös maradok, így Ön kényelmesen dolgozhat

  Az elegáns és sokoldalú Philips netbook tok gondoskodik netbookjának védelméről, bármerre is jár. Ugyanolyan kényelmes felületet biztosít a netes szörfözéshez egy váróteremben, mint nappalijának kanapéján. A beépített HeatProtect egyaránt kellemesen hűvösen tartja a netbookot és az Ön lábát is Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hűvös maradok, így Ön kényelmesen dolgozhat

HeatProtect

 • A HeatProtect rétegek megakadályozzák a hőképződést

  A HeatProtect rétegek megakadályozzák a hőképződést

  A netbookot jellegéből adódóan a legkülönbözőbb helyszíneken használja: videót néz rajta vonaton utazva, zenét hallgat, Interneten böngész a tengerparton, barátaival cseveg, vagy éppen dolgozik a repülőtéren ülve. A hosszabb ideig fennálló használat azonban jelentős hőt generál, amely nem csupán az Ön számára kényelmetlen, de károsíthatja a netbookot is. A Philips HeatProtect alumíniumrétege hőszórással védi a netbookot és annak használóját. A merev felület biztosítja a szükséges szellőzést és szigetelőréteget.

 • Stabil felületet biztosít a netbook számára

  Stabil felületet biztosít a netbook számára

  Ha Ön egy magazint használ asztalként, amikor ölébe veszi netbookját, ez a megoldás aligha szolgáltat csúszásmentes és kényelmes felületet mindehhez. Meg is sérülhet a netbook, ha véletlenül lecsúszik az öléből. A Philips netbook tok olyan, ideális felületet biztosít, amely alul kellemesen puha, felül pedig a netbook számára megfelelően stabil, kemény és biztos. Bárhol is tartózkodik, biztos megoldást nyújt YouTube-os videonézéshez, zenehallgatáshoz vagy dokumentumokkal végzett munkájához.

 • Kényelmesen ölben tartható

  Kényelmesen ölben tartható

  Az alsó rész puha kialakításának köszönhetően kényelmesen ölben tartható

 • A széles nyíláson át a netbook egyszerűen becsúsztatható

  A széles nyíláson át a netbook egyszerűen becsúsztatható

  A Philips netbook tok három oldalán nyitható, így a netbook egyszerűen becsúsztatható.

 • Gumival bevont, karcolásmentes cipzár

  Gumival bevont, karcolásmentes cipzár

  Netbookját vagy notebookját megkarcolhatja a cipzárfej, amikor a tokjába vagy táskába helyezi. A Philips tok és táska gumis cipzárja csökkenti annak lehetőségét, hogy netbookja vagy notebookja összekarcolódjon.

 • Karcolásvédelem netbook számára

  Netbookja megkarcolódhat, ha más kemény tárgyakkal érintkezik táskájában, amikor behelyezi a tokjába. A Philips netbook tok bársonyos belseje kellemes és karcmentes védelmet biztosít netbookja számára.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: