Netbook táska

  Netbook táska

  Hűvös maradok, így Ön kényelmesen dolgozhat

  Helyezze a netbookot a kemény oldalára. Ilyenkor az alumíniumfóliával ellátott HeatProtect rétegek megakadályozzák a hőképződést, ráadásul a puhább felület kényelmesebb érzés is. A levehető szíjjal táskaként vagy tokként is használható, amelyen rekesz van az összes tartozék számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hűvös maradok, így Ön kényelmesen dolgozhat

HeatProtect

 • A HeatProtect rétegek megakadályozzák a hőképződést

  A HeatProtect rétegek megakadályozzák a hőképződést

  A netbookot jellegéből adódóan a legkülönbözőbb helyszíneken használja: videót néz rajta vonaton utazva, zenét hallgat, Interneten böngész a tengerparton, barátaival cseveg, vagy éppen dolgozik a repülőtéren ülve. A hosszabb ideig fennálló használat azonban jelentős hőt generál, amely nem csupán az Ön számára kényelmetlen, de károsíthatja a netbookot is. A Philips HeatProtect alumíniumrétege hőszórással védi a netbookot és annak használóját. A merev felület biztosítja a szükséges szellőzést és szigetelőréteget.

 • Stabil felületet biztosít a netbook számára

  Stabil felületet biztosít a netbook számára

  Ha Ön egy magazint használ asztalként, amikor ölébe veszi netbookját, ez a megoldás aligha szolgáltat csúszásmentes és kényelmes felületet mindehhez. Meg is sérülhet a netbook, ha véletlenül lecsúszik az öléből. A Philips netbook tok olyan, ideális felületet biztosít, amely alul kellemesen puha, felül pedig a netbook számára megfelelően stabil, kemény és biztos. Bárhol is tartózkodik, biztos megoldást nyújt YouTube-os videonézéshez, zenehallgatáshoz vagy dokumentumokkal végzett munkájához.

 • Kényelmesen ölben tartható

  Kényelmesen ölben tartható

  Az alsó rész puha kialakításának köszönhetően kényelmesen ölben tartható

 • A levehető szíjjal hordtáskaként vagy vállra akasztva is használható

  A levehető szíjjal hordtáskaként vagy vállra akasztva is használható

  Ha a tokra felcsatolja a levehető szíjat, vállra akasztva is használhatja

 • A széles nyíláson át a netbook egyszerűen becsúsztatható

  A széles nyíláson át a netbook egyszerűen becsúsztatható

  A Philips netbook tok három oldalán nyitható, így a netbook egyszerűen becsúsztatható.

 • Hordozható és könnyű tok netbookhoz

  Hordozható és könnyű tok netbookhoz

  Aki netbookot vásárol, az egyszerű hordozhatóságot tartja szem előtt. A Philips netbook táska könnyű anyagokból készül, így a netbook kényelmesen vihető bármikor, bárhova.

 • Számos zseb a tartozékok tárolására

  Számos zseb a tartozékok tárolására

  A Philips netbook táska számos rekeszében minden tartozéknak megvan a maga helye, ráadásul a netbook hálózati adapterének külön zsebet terveztek.

 • Gumival bevont, karcolásmentes cipzár

  Gumival bevont, karcolásmentes cipzár

  Netbookját vagy notebookját megkarcolhatja a cipzárfej, amikor a tokjába vagy táskába helyezi. A Philips tok és táska gumis cipzárja csökkenti annak lehetőségét, hogy netbookja vagy notebookja összekarcolódjon.

 • Karcolásvédelem netbook számára

  Netbookja megkarcolódhat, ha más kemény tárgyakkal érintkezik táskájában, amikor behelyezi a tokjába. A Philips netbook tok bársonyos belseje kellemes és karcmentes védelmet biztosít netbookja számára.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: