Notebook táskával

  Notebook táskával

  Szögletes vagyok, ami az Ön kényelmét szolgálja

  A szögletes kialakítás tehermentesíti csuklóját és nyakát, így tovább dolgozhat fájdalom nélkül. Minden táskában beépített HeatProtect van, miáltal Ön és a notebookja szabadon lélegezhet út közben is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Notebook táskával

34 cm (13, 3"), ErgoProtect megoldással SLE6130AN/10 Hasonló termékek

Szögletes vagyok, ami az Ön kényelmét szolgálja

ErgoProtect és HeatProtect megoldással

 • ErgoProtect™ szögletes kialakítás a jobb tartásért és kisebb terhelésért

  ErgoProtect™ szögletes kialakítás a jobb tartásért és kisebb terhelésért

  Amikor elmegy otthonról, és az ölébe teszi a notebookot, le kell hajtania a fejét ahhoz, hogy megfelelően lássa a képernyőt. Ez egy idő után nagyon kényelmetlen lehet, a lába is felmelegszik, ami befolyásolja a notebook teljesítményét. Az új, ergonomikus kialakítású notebook táska segítségével jobb szögben láthatja a képernyőt, így tartása is jobb lesz, és csökkentheti a nyakára és csuklójára terhelődő nyomást. Egyszerűen csak tegye a notebookot a szögletes kialakítású táskára. A táska anyagában HeatProtect rétegek vannak, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést. Végre stílusosan, kényelmesen és egészségesebben használhatja notebookját!

 • Olyan, mint egy stabil, hordozható asztal, amely tökéletes a notebookjához

  Olyan, mint egy stabil, hordozható asztal, amely tökéletes a notebookjához

  Nincs asztal, amelyre rátehetné a notebookját? A Philips notebook táska stabil, hordozható asztalként használható, amelyen könnyű dolgozni. Különleges felületének köszönhetően megtartja a notebookot, így nem kell attól tartania, hogy az kicsúszik az öléből.

 • Heat Protect™ a notebook túlmelegedése ellen

  Heat Protect™ a notebook túlmelegedése ellen

  Kényelmetlen, ha felmelegednek a lábai, és a túlmelegedés a notebooknak sem tesz jót, mert ronthatja a teljesítményét. A HeatProtect megoldás azt jelenti, hogy a Philips notebook táskában plusz réteg van, amely megakadályozza az átmelegedést, így kényelmes hőmérséklet biztosít Ön és notebookja számára is!

 • A szellőzőnyílások úgy lettek kialakítva, hogy légáramlatot keltsenek a notebook alatt

  A szellőzőnyílások úgy lettek kialakítva, hogy légáramlatot keltsenek a notebook alatt

  A szellőzőcsatornák tervezésének köszönhetően a notebook fentebb helyezkedik el, ami lehetővé teszi, hogy alatta légáramlat keletkezzen. Ez kényelmes hőmérséklet biztosít az Ön és a notebookja számára is.

 • könnyű és kényelmes fogantyúval és vállpánttal rendelkezik

  könnyű és kényelmes fogantyúval és vállpánttal rendelkezik

  A fogyasztói viselkedést vizsgáló kutatások szerint a legfontosabb az, hogy a notebook táska kényelmesen hordozható legyen. Úgy érzi, hogy a táska túl nehéz, a vállpánt pedig túl szoros? A Philips notebook táskák merev, de mégis nagyon könnyű anyagból készülnek. A fogantyú és a vállpánt vastag, puha béléssel rendelkezik, és elég széles ahhoz, hogy elossza a súlyt a vállán.

 • Szélesre nyitható, sok belső zsebbel

  Szélesre nyitható, sok belső zsebbel

  Széles nyílásának köszönhetően könnyen beteheti notebookját a táskába. Sok, jól kihasználható belső zsebbel rendelkezik, amelyekben rendezetten helyezheti el dolgait. Még a hálózati adapternek is van helye.

 • Szögletes kialakítás a notebook láthatósága érdekében

  Szögletes kialakítás a notebook láthatósága érdekében

 • A merev anyag és vastag párnázat megvédi notebookját

  A táska masszív borításában 5 mm vastag habszivacs található, amely megóvja a notebookot a karcolásoktól és egyéb sérülésektől.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: