Vezeték nélküli TV csatlakozás

  Vezeték nélküli TV csatlakozás

  Ossza meg kábeltévés vagy fizetős csatornáit

  Élvezze a televíziós programokat vezeték nélkül a 2. TV készülékén.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ossza meg kábeltévés vagy fizetős csatornáit

vezetékek nélkül

 • Nézzen tetszőleges videoeszközt egy második TV készüléken

  A vezeték nélküli kapcsolathoz a legtöbb audio-/videoeszköz által használt szabvány SCART és cinch csatlakozókra van szükség. Ha az eszköze rendelkezik az említett szabvány csatlakozók bármelyikével, alkalmas a vezeték nélküli kapcsolatra.

 • Működik a következőkkel: DVD+RW/DVD/VCR/beltéri egység, és számos más eszköz

  Bővítse lehetőségeit, nézzen bárhol otthonában mozifilmeket, sporteseményeket, élő előadásokat és egy sor TV csatornát! A vezeték nélküli TV kapcsolat bármilyen A/V tartalom átviteléhez használható, így PayTV-hez, Pay per View dekóderekhez, műholdvevőkhöz, beltéri egységekhez, DVD lejátszókhoz, videomagnókhoz és kamerákhoz.

 • A legtöbb videoeszközzel és termékmárkával kompatibilis

  A vezeték nélküli kapcsolathoz a legtöbb audio-/videoeszköz által használt szabvány SCART és cinch csatlakozókra van szükség.

 • Az eszköz zárt szekrényben működtethető

  Ha audio-/videoeszközeit szekrényben tárolja, nem tudja azokat hagyományos infravörös távirányítóval irányítani. A Philips vezeték nélküli távirányító kapcsolat segítségével zárt ajtók mögött is irányíthatja az eszközöket. A rádiófrekvenciás kapcsolat fogja a távirányító által kibocsátott infravörös jeleket és rádiójelekké alakítja át azokat. A vevőegység ezt követően ismét infravörös jelekké alakítja vissza a vett jeleket.

 • Rögzítsen bármilyen forrásból, nem számít, mit néz

  Ennek a rögzítési funkciónak köszönhetően bármilyen A/V bemeneti forrást rögzíthet, függetlenül attól, mit néz az első vagy második TV készüléken. Csak az adó-vevőnek kell megadnia, mely forrásból rögzítsen a videomagnó vagy a DVD-R.

 • Nincs többé zsúfoltság, rendetlenség, kábelfektetés vagy fúrás

  Az adó- és a vevőegység közötti 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően elkerülhető a kábelfektetés vagy lyukak fúrására a falba.

 • A vezeték nélküli jelek áthatolnak a falakon és a plafonon is

  Nem szükséges második A/V készüléket vennie vagy bérelnie. A vezeték nélküli rádiós rendszer segítségével bővülnek lehetőségei az otthonában, ahol bárhol nézhet DVD filmeket vagy kedvenc műholdas és TV csatornáit. A készülék a házon belül 30 m-es sugárban kiváló minőségű videó és sztereó audió jeleket nyújt, bárhol álljon is a második TV készülék.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: