Webkamera

  Webkamera

  Kiváló, élethű videokapcsolat

  Az SPC1000NC a minőségi kapcsolattartás lehetőségét teremti meg barátaival és családjával. A nagy felbontású képek láttán és a tiszta, természethű hangzástól a lélegzetük is el fog állni. Nem fogják elhinni, hogy nem egy helyiségben tartózkodik velük! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kiváló, élethű videokapcsolat

 • Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logóval teheti egyedivé a videocsevegést vagy webnaplóját. A különleges szoftver segítségével egy kisméretű – a TV-csatornák logóihoz hasonló – képet helyezhet el a streaming video bármelyik sarkába.

 • Háttér változtatása

  Háttér változtatása

  Cserélje le a valós hátteret és tréfálja meg barátait, hogy nem is saját szobájából beszél. A csevegés közben nyugodtan mozoghat, a szoftver automatikusan folyamatosan kitölti a hátteret. 15 remek háttér közül választhat, vagy feltöltheti és kivetítheti az Önnek tetsző hátteret.

 • 5 megapixel a kiemelkedő képminőségért

  Ez a technológia 5 megapixeles fényképek készítését teszi lehetővé olyan minőségben, hogy nagy felbontásban, poszter méretben nyomtathatóak ki. A különleges szoftveres képjavítás révén pedig a 2 megapixeles interpolált video streaming sem lehetetlen.

 • Természetes élmény a 60 képkocka/másodperces videóval

  A 60 képkocka másodpercenkénti sebesség természethű és a mozgást teljes mértékben visszaadó videót állít elő. Ideális videocsevegéshez vagy otthona figyelésére kiváló minőségben.

 • 5x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • A precíziós üveglencsék élesebb képminőséget nyújtanak

  Éles, pontos és tiszta. A precíziós üveglencsék kiváló képminőséget garantálnak minden alkalmazáshoz – a pillanatfelvételtől a videoüzenetekig. A lencséket egy különleges filmréteg borítja, amely meghosszabbítja az élettartamukat, és megóvja az elhasználódástól és a lerakódó portól.

 • A nagylátószögű objektívnek köszönhetően többen férnek rá a videoképre.

  A nagylátószögű, csúcsminőségű üveg objektív nagyobb látómezőt tesz lehetővé. A nagylátószögű objektív a fényképezőgépek naglátószögű objektívjéhez hasonlóan működik, s a képen több személy jeleníthető meg a képminőség romlása nélkül.

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Beépített digitális irányított mikrofon gondoskodik a tiszta hangokról

  Az irányított mikrofon a hangjára fókuszál, így természetes módon beszélhet, nem szükséges közelebb hajolni a mikrofonhoz. Ezzel a háttérzajok is automatikusan megszűnnek, s még természethűbb hangzás jön létre.

 • Izgalmas videoképek és effektusok

  A csevegést váratlan hatásokkal teheti szórakoztatóbbá. A csevegésbe illeszthető tízféle, az arc körül látható tematikus képpel lepheti meg barátait. Jó szórakozást ígérnek továbbá a különleges videoeffektek is, melyek révén saját képe negatívban, domborítva, sőt torzítva is megjeleníthető.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: