Webkamera

  Webkamera

  Indulhat a videocsevegés!

  Még sohasem volt ennyire egyszerű az on-line csevegés barátaival és családtagjaival. A könnyen használható webkamerával ingyenes videocsevegést indíthat a Skype, Windows Live Messenger vagy egyéb ingyenes szolgáltatás használatával. A készülékhez mikrofon is tartozik, tehát máris készen áll a videocsevegésre. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Indulhat a videocsevegés!

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • VGA felbontás (640x480) az éles képekért

  A VGA 640 x 480 felbontás azt jelenti, hogy a teljes kép mintegy 300,000 pixelből áll össze, biztosítva a dokumentumok, weboldalak és e-mail üzenetek éles megjelenítését.

 • A kamera 360°-ban elforgatható a forgócsuklón

  Fedezze fel, milyen egyszerű a webkamera használata a praktikus forgócsappal. Forgassa el a kamerát 360°-ban tetszőleges irányba és készítsen felvételt a helyiség bármely pontjáról anélkül, hogy elmozdítaná a webkamerát.

 • Fülhallgatós fejhallgatókészlet a visszhangmentes cseteléshez

  A fülhallgató kényelmesen fülbe helyezhető, a mikrofon pedig a zsinóron, a beszélő szája alatt helyezkedik el, hogy megkönnyítse a vételt. Készítsen visszhangmentes videofelvételt pillanatok alatt a beépített mikrofonnal ellátott praktikus fülhallgatóval.

 • Minden Instant Messaging szolgáltatással kompatibilis

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta instant messaging szolgáltatással képes együttműködni. Bővítse videofunkcióval a Skype, a Windows Live Messenger, a Yahoo!, a Messenger, az AOL Instant Messenger vagy más szolgáltatások alkalmazásait.

 • Telepítő az egyszerű beállításhoz

  Telepítse webkameráját másodpercek alatt a praktikus Telepítő segítségével. Kövesse az egyértelmű, részletes útmutatásokat, és igazítsa tökéletesen számítógépéhez a webkamerát.

 • Stabilan rögzíthető bármilyen laptopon vagy asztali monitoron

  A multifunkciós állvánnyal egyszerűen felszerelheti a webkamerát tetszőleges monitorra, laptopra, notebookra vagy bármilyen sima felszínre.

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Valamennyi kapható képalkotó szoftverrel kompatibilis

  A webkamera minden forgalomban lévő ingyenes és professzionális képalkotó szoftverrel kompatibilis. Pillanatfelvételt vagy állóképet készíthet videofelvételből, melyet bármely képalkotó programmal megnyithat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: