Webkamera

  Webkamera

  Hordozható webkamera laptopokhoz

  Kommunikáljon bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. A praktikus hajlítható szár a laptopba csatlakoztatható, a beépített lámpa segítségével pedig sötétben is dolgozhat. Ha befejezte a munkát, csak csúsztassa vissza a lencsevédőt, hajtsa össze a laptopot, és már indulhat is! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható webkamera laptopokhoz

Lencsevédővel és lámpával

 • Pontosan irányítható hajlítható szár

  Ez az erős és rugalmas szár tökéletes kiegészítő laptopja webkamerájához. Pontosan úgy állíthatja be, ahogy szeretné, a szár pedig stabilan rögzül a beállított pozícióban! Ha pedig útra kelne, akkor csak csavarja vagy hajtogassa össze – kényelmesen elfér bármilyen táskában.

 • Csúszó lencsevédő óvja használaton kívüli kameráját

  Amikor nem használja a webkamerát, a rajta levő toldat finoman a lencsék fölé csúszik és extra védelmet biztosít. A védő elmozdulásával a kényelmes billentyűzet-világítás is láthatóvá válik és bekapcsol.

 • Beépített munkavilágítás a felhasználó és a billentyűzet megvilágításához

  Világítás, kamera és rajta! A webkamera beépített világítása megvilágítja a laptop billentyűzetét és élvezetesebbé teszi a munkát a gyengén megvilágított helyeken is. Még a videocsevegés sem lehetetlen már kevés fény mellett!

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • Super VGA felbontás a kiváló minőségű képekért

  A webkamera Video Graphics Array (VGA) (640 x 480) felbontású pillanatfelvételeket és villódzásmentes videoklipeket készít videoüzenetekhez. A VGA felbontással webkameráját professzionális célokra használhatja. Egészítse ki dokumentumait, weboldalait és e-mailjeit egy szempillantás alatt kiváló minőségű fotókkal, vagy nyomtasson fotóminőségű képeket!

 • Automatikus képoptimalizáló a kiváló képminőségért

  Az Automatikus képoptimalizálás a kamera- és képbeállításokat automatikusan a környezeti fényhez igazítja, így a legtöbbet hozhatja ki webkamerájából.

 • Telepítő az egyszerű beállításhoz

  Telepítse webkameráját másodpercek alatt a praktikus Telepítő segítségével. Kövesse az egyértelmű, részletes útmutatásokat, és igazítsa tökéletesen számítógépéhez a webkamerát.

 • Készítsen, archiváljon és kezeljen képeket és V-üzeneteket VLounge szoftverrel

  Szoftver villámképek és videoklipek kényelmes készítéséhez, kezeléséhez és archiválásához. Néhány egérkattintással videoüzeneteket hozhat létre és küldhet el. A szoftvercsomag mindent tartalmaz, ami a Philips webkamera működtetéséhez szükséges.

 • Kompatibilis az MSN, a Skype és egyéb ingyenes üzenetszolgáltató programokkal.

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta üzenetszolgáltató rendszerrel képes együttműködni. Bővítse videofunkciókkal a Skype, az MSN Messenger, a Yahoo!, az AOL Messenger vagy más ingyenes üzenetszolgáltató programjait. Windows Messenger és NetMeeting esetén többrésztvevős videokonferenciákhoz is használható. A kiváló fejlesztés révén jó ideig a legkorszerűbb technológiát fogja képviselni.

 • Valamennyi kapható képalkotó szoftverrel kompatibilis

  A webkamera minden forgalomban lévő ingyenes és professzionális képalkotó szoftverrel kompatibilis. Pillanatfelvételt vagy állóképet készíthet videofelvételből, melyet bármely képalkotó programmal megnyithat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: