Webkamera

  Webkamera

  Fokozza a videocset élményét

  Lépjen tovább a videocsetelésben! Ez a nagyfelbontású webkamera automatikusan követi a csetelő mozgását, 5x digitális zoomjával pedig egyenesen a tévében érezheti magát. Beépített digitális mikrofonját fejhallgató egészíti ki a visszhangmentes cseteléshez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fokozza a videocset élményét

Mozgáskövető funkcióval és digitális zoommal

 • Multimédiás headset és mikrofon a lehető legjobb hangminőségért

  A Philips multimédiás headset a webkamera tartozéka. A mikrofon optimális hangminőséget és kényelmes használatot biztosít.

 • Csúcsminőségű videó és beszéd hozzáadása a hívásokhoz

  A webkamera kialakítása révén videofunkciókkal bővítheti internetes hívásait, így egyszerre láthatja és hallhatja barátait és családját az on-line hívások során. Egyszerűen, pillanatok alatt működik és teljesen időtálló!

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

 • Beépített digitális mikrofon a kiváló hangminőségért

  A beépített digitális mikrofon segítségével természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • Super VGA felbontás a kiváló minőségű képekért

  A webkamera Video Graphics Array (VGA) (640 x 480) felbontású pillanatfelvételeket és villódzásmentes videoklipeket készít videoüzenetekhez. A VGA felbontással webkameráját professzionális célokra használhatja. Egészítse ki dokumentumait, weboldalait és e-mailjeit egy szempillantás alatt kiváló minőségű fotókkal, vagy nyomtasson fotóminőségű képeket!

 • A precíziós üveglencsék élesebb képminőséget nyújtanak

  Éles, pontos és tiszta. A precíziós üveglencsék kiváló képminőséget garantálnak minden alkalmazáshoz – a pillanatfelvételtől a videoüzenetekig. A lencséket egy különleges filmréteg borítja, amely meghosszabbítja az élettartamukat, és megóvja az elhasználódástól és a lerakódó portól.

 • 5x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Készítsen V-üzeneteket és vezérelje webkameráját VLounge Premium szoftverrel

  Készítsen és küldjön V-üzeneteket másodpercek alatt. A VLounge fejlett szoftver, mellyel néhány egérkattintással készíthet, kezelhet és archiválhat pillanatfelvételeket és videoklipeket. Emellett arckövető és digitális zoom funkciókkal rendelkezik a maximális irányításért.

 • VLounge QuickLaunch gomb az azonnali működéshez

  A VLounge alkalmazás elindításához mindössze nyomja meg a QuickLaunch gombot

 • Kompatibilis az MSN, a Skype és egyéb ingyenes üzenetszolgáltató programokkal.

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta üzenetszolgáltató rendszerrel képes együttműködni. Bővítse videofunkciókkal a Skype, az MSN Messenger, a Yahoo!, az AOL Messenger vagy más ingyenes üzenetszolgáltató programjait. Windows Messenger és NetMeeting esetén többrésztvevős videokonferenciákhoz is használható. A kiváló fejlesztés révén jó ideig a legkorszerűbb technológiát fogja képviselni.

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: